Intră să vezi! Olivia Steer a dezvăluit cele trei alimente-minune pentru organism

Acest stil de viaţă presupune ca toate alimentele consumate să nu fie prăjite, coapte sau fierte. Nu sunt permise decât legumele, fructele, nucile, seminţele, etc şi nu se mănâncă nici un pic de carne, lactate sau alte alimente de origine animală.

Cătălin Măruţă nu a reuşit să creadă că un om poate trăi numai din vegetale. Acesta a întrebat-o pe Olivia de cât timp nu a mai mâncat mici, iar răspunsul ei l-a lăsat mască.

"Dar eu mănânc mici. O să îţi pregătesc nişte mici din ciuperci, de o să juri că sunt mici. Le pun condimente specifice micilor şi apoi pun totul la deshidratat", i-a spus Olivia.

Soţia lui Andi Moisescu a adus în emisiune trei alimente nelipsite din meniul familiei: sfeclă, ardei iute, tinctură de propolis."Sucul de sfeclă este un aliment nelipsit de la noi din casă. Zilnic bem suc din ăsta", a explicat Olivia.

"Ardeiul iute este foarte bun pentru organism. Are un efect de cărăuş, scoate afară toate impurităţile din organism", a povestit aceasta.

"Tinctura de propolis este un antibiotic natural. Cu ea se tratează o mulţime de probleme de sănătate. Pentru început, se bea jumătate de linguriţă, într-o cantitate la fel de mare de miere", a declarat Olivia Steer.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
factura gaz jpg
image
image
image
image
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg