Iulia Vântur, confesiuni despre Salman Khan?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vacanţa prelungită din India i-a priit vedetei noastre. Iulia Vântur duce o viaţă de lux în România: mănâncă numai la restaurantele de fiţe şi se plimbă, cât e ziua de lungă. Fotoreporterii Click! au urmărit-o pas cu pas. Iată cum arată o zi din viaţa Iuliei Vântur.

Iulia Vântur (32 de ani) a revenit pe plaiurile mioritice joia trecută, mai radioasă şi cu un look nou, semn că vacanţa în India la presupusul ei iubit, actoul indian Salman Khan, i-a priit. Acolo însă i-au lipsit frumoasei românce întâlnirile şi discuţiile cu prietenele. Nici nu a venit bine în ţară, că blonda a încercat să-şi ia revanşa faţă de acestea. Duminică, la prânz, Iulia Vântur a ieşit să se vadă cu o amică.

S-a lăsat fotografiată de prietena ei

simeon stalpnicul png

Cele două s-au văzut la un local de fiţe din Snagov, Restaurant El Capitan, unde au petrecut aproape trei ore, în intervalul 15.00 şi 18.15. La ieşire, vedeta de la PRO TV i-a dat nişte bani omului de la parcare şi apoi a plecat spre Bucureşti. În jurul orei 18.50, Iulia Vântur şi prietena acesteia s-au oprit la o benzinărie din zona Băneasa, de unde au cumpărat un suc proaspăt şi o cafea.

Prima declaraţie a Iuliei Vântur despre Salman Khan, de la revenirea în ţară

3 lucruri cu care Iulia Vântur l-a cucerit pe Salman

Iulia Vântur, momită de PRO TV cu bani mai mulţi

Iulia şi prietena ei  au făcut cumpărături dintr-o benzinărie

simeon stalpnicul png

Cele două nu s-au putut opri din vorbit nici măcar aici. La ora 19.08, vedeta căuta un loc de parcare în Herăstrău.

I-a dat un bacşiş generos unui parcagiu

simeon stalpnicul png

După un prânz întârziat şi un suc de fructe, Iulia intenţiona să se plimbe prin Herăstrău, însă nu găseşte nici un loc de parcare. În tot acest timp, cele două femei butonează telefoanele mobile.

Iulia a fost interesată de gablonţuri

simeon stalpnicul png

Un sfert de oră mai târziu, Iulia şi femeia misterioasă au oprit la Magazinul Fonzi de pe Nerva Traian, de unde prietena ei îşi cumpără câte ceva. Cât timp a aşteptat-o, vedeta de la PRO TV a părut foarte preocupată şi abătută, semn că îi lipseşte ceva. La 19.40, Iulia a mai făcut o oprire la apartamentul prietenei sale. Vedeta a aşteptat ca prietena ei să-şi lase cumpărăturile acasă.

În tot acest timp, Iulia a stat în maşină şi a fumat mai multe ţigări. Când prietena ei a coborât, cele două femei s-au îndreptat spre Parcul Carol, unde s-au plimbat liniştite, printre bucureştenii care au ieşit la o plimbare duminicală, până la ora 20.45. Cât timp s-au aflat în parc, Iulia şi prietena ei s-au oprit la o tarabă cu gablonţuri şi au fost admirate de toată lumea.

Când au ajuns la mausoleul din parc, Iulia şi-a făcut poze, ajutată de amica ei. După ce au făcut fotografii, vedeta şi prietena ei s-au oprit pe o bancă şi au purtat discuţii aprinse, probabil legate de poveştile din India.

Iulia Vântur a plecat în India la sfârşitul lunii aprilie şi a stat mai bine de două luni. Speculaţiile privind relaţia ei cu actorul indian Salman Khan au început să apară în presa indiană la începutul lunii mai.

De atunci, presa indiană i-a urmărit în permanenţă pe cei doi. S-a mai scris şi despre faptul că Salman Khan vrea să se însoare cu Iulia şi că, după ce i-a oferit să stea la un hotel de lux din Mumbai, mai târziu ar fi dus-o pe Iulia să o prezinte părinţilor. Conform presei de acolo, vedeta de la PRO TV a locuit o perioadă la părinţii lui Salman Khan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net