Judecătoare din Olt, dată în urmărire

Ultima actualizare:

Magistratul a dispărut de la domiciliu, potrivit celor declarate de soţ, în cursul dimineţii de duminică. Acesta a anunţat luni la Poliţie dispariţia judecătoarei, dar a cerut să nu fie mediatizat cazul. Acceptul pentru ca fotografia magistratului să fie făcută publică a fost obţinut de oamenii legii abia joi, 1 octombrie.

Lăcrămioara Maria Năvală era judecătoare din anul 1998. Ea lucra la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Judecătorie. Apropiaţii bănuiesc că judecătoarea s-ar fi sinucis, întrucât suferea de cancer, iar boala avansase foarte mult. Poliţiştii o caută pe femeie în tot judeţul.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că ea a fost ultima dată zărită pe malul Dunării. Radu a susţinut că nu se poate lua decizia ca magistratul să fie căutat cu scafandri în Dunăre, deoarece nu a fost văzută aruncându-se în fluviu şi sunt şanse extreme de mici să mai poată fi găsit cadavrul  pentru că este vorba cu o apă curgătoare, iar cadavrul, dacă există, mai mult ca sigur a fost luat de ape.

Deşi oamenii legii iau în calcul şi alte variante, cea mai probabilă este cea a sinuciderii, judecătoarea nefiind implicată în soluţionarea unor cazuri dificile care ar fi putut ducă la punerea în pericol a vieţii acesteia. Conform celor susţinute de bărbatul judecătoarei, Maria Năvală nu a primit telefoane de ameninţare, dar, în ultimul timp, era depresivă ca urmare a suferinţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lacul Teliuc din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (17) jpg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
Mircea cel Batran png
stres jpg
sucuri-bauturi-racoritoare
chey taewon captura video jpg
Munca de birou FOTO HP jpg
medicamente jpg
examen studenţi
image
actualitate.net
image
actualitate.net