Laura Lavric, în lacrimi la TV din cauza surorii: «Trebuia să te omoare mama. Neruşinato, nebuno! Eşti Satana»


    Laura Lavric
Laura Lavric

Sora Laurei Lavric, Ecaterina, a pornit un război împotriva artistei şi se pare că nu are de gând să abandoneze lupta. Solista este de părere că aceasta şi cumnata ei vor să-i distrugă imaginea, acesta fiind motivul pentru care s-au întors în România.

Ecaterina şi fiica ei au făcut declaraţii acide la adresa Laurei Lvric. Acestea au spus că artista nu şi-a îngrijit mama, care a a încetat din viaţă în urmă cu 5 luni. Laura Lavric vrea ca cele două să înceteze cu declaraţiile în presă şi suţine că nimic din ceea ce spun rudele sale nu este adevărat.

Mai mult, cântăreaţa le-a adus celor două femei câteva acuzaţii.

"Ştii ce zi e azi? Azi se împlinesc cinci luni de când mama a murit, tu! În loc să mergeţi să puneţi o floare... ce aveţi cu mama, ce aveţi cu mine? Sunteţi invidioase că sunt celebră şi iubită. Te-am ajutat, ţi-am dus al doilea bărbat în America, cum să spui că te-am batjocorit? Eu nu am văzut aşa nişte nebune!!! Tu faci circ, faceţi circ! Tu, nebunelor, sălbaticelor ce sunteţi! Aruncă lumea cu pietre după voi măi neruşinatelor".

Cum să spui tu că a vrut să te omoare, că mai bine te omora...Nu asta vreau să zic. Dar cum să zică că mama a vrut să o omoare, un părinte nu-şi învrăjbeşte copiii. Era un copil rău, i-au tăiat de două ori buricul. Doctorul i-a spus că nu are ce să îi facă fiindcă e un copil rău. N-a avut ce să-i facă. Nu-i adevărat că mama mă iubea mai mult pe mine, dar eu cum cântam, mama se lăuda cu mine.

Laura Lavric (stânga) şi Ecaterina (dreapta), sora artistei

Deci mama i-a crescut fata aia nebună. Amândouă sunt nebune, Socola e de voi. Mama ţi-a crescut doctoriţa nebună până în clasa a şaptea la ţară. Eu ţi-am adus al doilea bărbat în America. Ea nu plânge, nu poate da o lacrimă, că e Satana. În loc să meargă la mormânt, ea se duce la TV şi-şi critică mama.

Mă, spune de tine cine ești, nu mai vorbi de mine. Aacă spui numai lucruri proaste despre mine de ce spui că ești sora mea? NU te dezonorează? Îmi scrie sms-uri pe telefon și spune ' Când o să vreau eu o să mă opresc!' Pun mîna pe Biblie și jur că nu i-am făcut niciodată niciun rău și că spun adevărul. Plânge inima în mine și plânge sufletul mamei mele, pentru ceea ce se întâmplă Astăzi se împlinesc 5 luni de când mama a murit. Ce aveți cu mama? Ce aveți cu mine? Ești o mahalagioaică și o nebună, care a venit să-și ponegrească sora și mama. Mai bine te-ar fi omorât mama decât să ne faci asta. Ești Satana, ești posedată de Diavol. În loc să mergi la mormânt la mama să pui o floare, vii la televizor să-ți ponegrești mama moartă?Tu și fata ta sunteți nebune de legat. Socola e de voi", a spus Laura Lavric în emisunea Happy Hour (Pro tv).

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
Diana și Charles jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg