Laura Lavric, la un pas de puşcărie din cauza fostului soţ

Ultima actualizare:

Cel care i-a făcut atâtea probleme este exact cel care ar fi trebuit să-i fie cel mai apropiat: fostul soţ şi tatăl copilului ei. „După 20 de ani am rămas fără casă, am ajuns să stau în gazdă. Soţul mi-a luat totul". Cel care a susţinut-o a fost Victor, fiul său. Totul a pornit de la încrederea pe care Laura i-a acordat-o. „N-am făcut partaj, m-am gândit ca părinţii să fie părinţi. Pe urmă a fost prea târziu".

Nu numai că fostul său partener i-a luat mare parte din avere, dar a fost aproape de a o trimite la închisoare. Şi aceasta în urma certurilor dintre Laura Lavric şi cea care a înlocuit-o în viaţa fostului soţ. „N-a vrut să-i dea copilului pianul. Aşa că i-am zis femeii cuvântul acela cu c... şi am plecat. După o perioadă am primit o citaţie. M-a dat în judecată în lipsă. A adus şi un martor fals. Şi a făcut în aşa fel încât, dacă nu mă prezint, să mă aresteze".

Deşi nu pare, Laura Lavric poate fi şi foarte periculoasă atunci când e jignită. Stârnită de moderatorul Mădălin Ionescu, ea a povestit un astfel de incident. Jignită de un bărbat în timp ce îşi făcea cumpărăturile în piaţă, nu s-a lăsat până nu i-a plătit cu vârf şi îndesat, spre mirarea celor din jur. Spectatorii de ocazie au văzut un show cu totul inedit: „«Măi, ieşiţi afară s-o vedeţi pe Laura Lavric cum îl bate pe unul!» A căzut cu pălăria pe jos".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net