Lavinia Pârva, criticată dur de fani pentru relaţia cu Bănică Jr.: «Te simţi bine în rolul de amantă?»

simeon stalpnicul png

Lavinia Pârva a făcut joi prima declaraţie privind relaţia ei cu Ştefan Bănică Jr. Solista a confirmat idila printr-un scurt mesaj pe pagina personală de Facebook.

Însă fanii ei s-au arătat neierărtori şi au lăsat comentarii usturătoare la adresa brunetei, pe care o acuză că a distrus o căsnicie şi că nu e o femeie de calitate.Unii chiar o întreabă de ce a aşteptat până au fost prinşi de paparazzi pentru a recunoaşte relaţia şi de ce nu vrea să spună că este cu Ştefan de acum doi ani.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ştefan Bănică Jr. a recunoscut miercuri că are o relaţie cu Lavinia Pârva. Solista a dat şi ea joi o scurtă declaraţie, în care a confirmat relaţia.

Andreea Marin a reacţionat după ce a aflat de relaţia fostului ei soţ. Declaraţiile ei au fost elegante, dar înţepătoare la adresa lui Şefan Bănică jr.

Citeşte şi: Andreea Marin, replici acide la adresa Laviniei Pârva: «Un model e cineva care a făcut ceva în viaţă»

Bănică jr. şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi întâlnindu-se noaptea târziu, discret, marţi, 3 septembrie, un fapt destul de neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională. Mai mult, imaginile arată tandreţea dintre cei doi, Ştefan şi Lavinia neezitând să se ţină de mână.

Ipostazele în care au fost fotografiaţi sunt foarte similare cu felul în care s-au comporat în 2011, când CLICK! a surprins-o pe Lavinia când intra într-un bloc unde Ştefan deţinea un apartament. Cu doar o jumătate de oră înainte, Ştefan intrase şi el în bloc. Camuflată cu o pălărie şi ochelari, Lavinia a ieşit după trei ore, la fel de atentă să nu fie urmărită ca şi la intrare.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
inna sexy jpg
cub gabi bădălău png
horoscop jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg