Licitaţie! Cămaşa lui Costi Ioniţă, cumpărată cu 450 de lei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Particip cu drag la campania voastră. Ofer cămaşa pe care am purtat-o în videoclipul piesei «I Wanna», dar şi şapca mea norocoasă”, ne-a spus Costi Ioniţă.

Marţi, 31 august 2010- Cămaşa lui Costi Ioniţă va ajunge la Iaşi!

Cătălin Nedelcu din Iaşi a oferit suma de 450 de lei şi a câştigat licitaţia pentru cămaşa şi şapca donate de cântăreţul Costi Ioniţă.

Luni, 30 august 2010- Gata cu cămaşa lui Costi Ioniţă!

În week-end suma pentru cămaşa şi şapca donate de cântăreţul Costi Ioniţă campaniei noastre s-a ridicat la suma de 450 de lei. Însă abia mâine o să aflaţi  cine le-a câştigat şi ce sumă a oferit, fiindcă licitaţia s-a închis la miezul nopţii.

Sâmbătă, 28 august 2010- 400 de lei cămaşa lui Costi Ioniţă!

Cântăreţul Costi Ioniţă s-a alăturat campaniei noastre şi a donat pentru licitaţiile ziarului Click! şapca sa norocoasă şi o cămaşa frumoasă, neagră pe care a purtat-o în videoclipul “I Wanna” filmat în Florida. Înainte de închiderea ediţiilor, cea mai mare ofertă pentru cămaşa lui Costi era de 400 de lei. Cine dă mai mult?

Vineri,27 august 2010- Trei zile pentru cămaşa lui Costi Ioniţă!

Înainte de închiderea ediţiilor încă nu se făcuse departajarea pentru cămaşa oferită de artistul Costi Ioniţă, campaniei “Din inimă pentru copii”.

Astfel avem în continuare doi fani care au oferit suma de 250 de lei pentru cămaşa purtată de Costi în videoclipul “I Wanna” filmat în Florida şi pentru şapca sa norocoasă. Sperăm ca în cele trei zile până la închiderea licitaţiei să facem departajarea. Cine dă mai mult?

Joi, 26 august 2010- 250 de lei cămaşa lui Costi Ioniţă!

Ieri fanii lui Costi Ioniţă au spart gheaţa şi au licitat cămaşa purtată de artist în videoclipul “I Wanna” dar şi şapca sa norocoasă cu sume începând de la 210 până la 250 de lei. Astfel înainte de închiderea ediţiilor doi concurenţi au oferit suma de 250 de lei. Sperăm ca în cele patru zile până la finalul licitaţiei să facem o departajare. Cine dă mai mult?

Miercuri, 25 august 2010 - Licitaţi cămaşa lui Costi Ioniţă!

Solistul Costi Ioniţă a dăruit pentru licitaţiile ziarului Click! şapca sa norocoasă, dar şi o cămaşă “vedetă”. Este vorba de cămaşa pe care artistul a purtat-o în videoclipul „I Wanna”, filmat în Florida. Licitaţia a început de la 200 de lei, dar de trei zile de când am deschis licitaţia nimeni nu a oferit nici o sumă. Cine le vrea?

Marţi, 24 august 2010 - Cine vrea cămaşa lui Costi Ioniţă?

Cântăreţul Costi Ioniţă s-a alăturat campaniei noastre şi a oferit pentru licitaţii cămaşa pe care a purtat-o în videoclipul "I Wanna", filmat în Florida, dar şi şapca care i-a adus noroc cu carul. Licitaţia a început de la suma de 200 de lei, dar înaninte de închiderea ediţiilor nici un fan nu a spart gheaţa. Cine le vrea?

Filmările au fost făcute în Florida, iar videoclipul a costat 150.000 de euro.

Vedetele acestei piese sunt muzicienii Bob Sinclair, Shaggy şi, bineînţeles, focoasa bulgăroaică Andrea (nume de scenă), în acte Teodora Andreeva.

Licitaţia începe de la 200 de lei.

Cine o vrea?

Trimite un SMS cu oferta ta la tel. 0730.660.261 sau intră pe site la www.click.ro, creează-ţi un cont şi spune ce sumă eşti dispus(ă) să oferi.

 Licitează aici pentru cămaşa lui Costi Ioniţă.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net