Lili, din sărăcie în patul lui Ronaldinho

Ultima actualizare:
În România Lili locuia împreună  cu părinţii săi, într-o casă modestă  de la marginea Timişoarei
În România Lili locuia împreună cu părinţii săi, într-o casă modestă de la marginea Timişoarei

Lili Chevereşan, tânăra de 27 de ani din Timişoara care a devenit iubita lui Ronaldinho, a plecat dintr-o casă modestă de la marginea oraşului. Pasionată de pictură, Lili a tapetat cu propriile tablouri pereţii camerei în care a locuit împreună cu părinţii.

Citeşte şi

Se iubesc de la  începutul anului!

Gheorghe Chevereşan, de 60 de ani, tatăl tinerei care a intrat în anturajul starului brazilian Ronaldinho, a fost trezit ieri dimineaţă de prieteni, care l-au asaltat cu telefoane după ce Lili a apărut pe prima pagină din Click! EXCLUSIV GALERIE FOTO Povestea prietenei celebrului atacant Ronaldinho, o timişoreancă superbă

"Nu am ştiut nimic, vă spun sincer. Am primit zeci de telefoane de la prieteni. După aceea am sunat-o şi eu pe Lili. Nu vrea să discute momentan despre acest subiect", a declarat Gheorghe Chevereşan. Omul de 60 de ani trăieşte în condiţii modeste, într-o casă micuţă la marginea oraşului Timişoara.

Pereţii singurei camere sunt decoraţi cu picturile realizate de Lili. Este locul de care tânăra a dorit să scape. Gheorghe Chevereşan nu primeşte pensie, dar face un ban cinstit din zidărie.

Soţia lui primeşte o pensie de boală de doar 400 de lei. Bănăţeanul este mândru de singurul său copil, despre care susţine că a fost talentată de mică. "A început să deseneze de la cinci ani. Ne tot cerea creioane", a declarat Chevereşan.

Lili Chevereşan a terminat Liceul de Arte, iar apoi a intrat la Facultatea de Arte Plastice, secţia Design Vestimentar.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO!

Câinele ei
Câinele ei

"La 20 de ani a primit o bursă în Italia. De atunci e tot plecată. S-a întors acasă să termine facultatea, să îşi dea examenul de licenţă. Acum ştiu că lucra pentru o coreeancă la machiaj şi vestimentaţie", a mai declarat Gheorghe Chevereşan.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE!Pe aceeaşi temă:

EXCLUSIV GALERIE FOTO Noua prietenă a celebrului Ronaldinho este o timişoreancă

Faptul că fiica lui se află în anturajul lui Ronaldinho îl unge pe inimă, deşi nu ştie exact ce se întâmplă în Italia.

Click v-a prezentat ieri pe larg incredibila poveste a româncei Lili Chevereşan care l-a cucerit, la o prezentare de modă din Italia, pe brazilianul Ronaldinho.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO!


    Câinele ei
Câinele ei

Fata, din Timişoara, în vârstă de 27 de ani, a plecat din România cu mulţi ani în urmă şi s-a stabilit la Milano. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la un eveniment monden, o prezentare de modă unde ea lucra ca make-up artist.

Ronaldinho, salariu de peste 10 milioane €

Ronaldinho este sigur de viitorul său la AC Milan, după ce preşedintele Silvio Berlusconi a declarat că nu-l va ceda niciodată pe starul brazilian.

Pe lângă salariul său de peste 10 milioane de dolari de la AC Milan, starul brazilian este încă un personaj extrem de căutat de către sponsori. Fotbalistul a avut venituri anuale de peste 50 de milioane de dolari în ultimii ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net