Loredana Chivu, de urgenţă la spital! Ce a păţit

simeon stalpnicul png

Se pare că Loredana Chivu nu a avut un început de săptămână tocmai bun. Asistenta păcătoasă şi-a anunţat prietenii, luni dimineaţa, că şi-a început ziua la spitalul Clinic Ioan Cantacuzino, unde a ajuns împreună cu fratele ei, Răzvan.

Loredana Chivu şi-a speriat prietenii virtuali, după ce a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care-i anunţa pe aceştia că a ajuns de urgenţă la spital. Asistenta lui Dan Capatos nu le-a dat acestora mai multe detalii, cu toate că fanii au rugat-o insistent să le dezvăluie motivul din cauza căruia a ajuns în spital. Se pare că vedeta nu este singură, ci împreună cu fratele ei, Răzvan.

"zi proastă!:( - cu Razvan Chivu la Spitalul Cantacuzino", a scris Loredana Chivu pe Facebook.

simeon stalpnicul png

"Am o problemă cu bunica mea, care nu se simte bine. Am mers la spital ca să o internăm. Bunica mea a fost diagnosticată cu diabet şi medicii au decis că trebuie să mai rămână sub supraveghere pentru câteva zile. Bunica mea îmi este ca o mamă şi am avut o legătură foarte strânsă cu ea. Am avut mereu grijă de bunica mea şi o să am şi de acum încolo. A fost internată cu un nivel al glicemiei peste 600. Acum i s-a impus un regim alimentar foarte strict, format din porţii mici şi fără dulciuri", a declarat Loredana Chivu la "Star Magazin".

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
ips calinic 01 jpg
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg