Mara Bănică a ajuns din nou la cuţit: «Riscam să-mi pierd sânul stâng!»

Ultima actualizare:

În urmă cu patru ani, Mara Bănică intra pe uşa unui cabinet medical din Piaţa Romană şi se lasă pe mâna unui medic din Italia pentru a face o mărire de sâni. A plătit 3000 de euro la vremea respectivă, însă intervenţia nu a fost niciodată una de care să fie mulţumită, ba mai mult, în timp, a suferit grave probleme la sânul stâng.

Unul dintre implanturile cu silicon a migrat aproape de axilă şi i-au apărut nodului. Ca să-şi rezolve probleme, Mara şi-a luat inima în dinţi şi săptămâna trecută a ajuns din nou pe masa de operaţie pentru a-şi reconstrui sânii.

A apelat din nou la medicul care i-a făcut şi rinoplastie în urmă cu doar câteva luni.

"Aveam implanturi de 200 de euro. Atât făceau, sincer. Le sfătuiesc pe fetele care vor să-şi pună silicoane să nu facă rabat de la calitate. Acum am cele mai bune implanturi de pe piaţă.

La mine nu a fost un moft. Dacă mai stăteam un an cu implanturile vechi, riscam să-mi pierd sânul stâng", a declarat Marsa Bănică la "Un show păcătos".     

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net