Mare şofer! Putin a pilotat un monopost Renault de Formula 1 - VIDEO

Ultima actualizare:

    Putin nu mai fusese văzut la bordul unui monopost
Putin nu mai fusese văzut la bordul unui monopost

Televiziunile ruse l-au prezentat duminică pe premierul Vladimir Putin îmbrăcat în combinezon şi cu cască, în timp ce pilota un monopost Renault de Formula 1, la bordul căruia a atins o viteză de 240 de kilometri/oră.

Fost agent KGB şi deţinător al unei centuri negre la judo, Putin, în vârstă de 58 de ani, îşi menţine alura sportivă, fiind prezentat frecvent de televiziuni la bordul unor avioane de vânătoare sau submarine, dar şi la vânătoare sau pe motocicletă, notează Mediafax.

Serviciul de presă al Guvernului a precizat că Putin a pilotat timp "de mai multe ore" un monopst Renault pe un circuit construit în apropiere de Sankt Petersburg, atingând o viteză de 240 de kilometri/oră.

Grupul Renault-Nissan, prezent pe piaţa rusă cu o participare la Avtovaz (producătorul autoturismelor Lada) şi a cărui echipă de Formula 1 include şi un pilot rus, a organizat în cursul săptămânii, la Sankt Petersburg, o demonstraţie cu maşinile sale de curse.

Canalul de televiziune NTV a prezentat vehiculul de culoare galbenă, în timp ce efectua manevre cu viteză redusă pe o pistă umedă.

Apartent destins, Putin a glumit în timp ce se instala în monopost, afirmând că avea la dispoziţie mai mult spaţiu în prima sa maşină, un modest Zaparojeţ sovietic. "Nu e rău pentru prima dată", a spus el la coborârea din vehicul.

Putin, dornic să redea Rusiei toate atributele de mare ţară modernă, a încheiat în octombrie un acord pentru organizarea unui Grand Prix la Soci, începând din 2014.

Putin s-a dat cu o maşină de Formula 1
Putin s-a dat cu o maşină de Formula 1

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net