Mesajul Cameliei Voiculescu, după condamnarea tatălui ei la 10 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    Camelia Voiculescu, îngrijorată pentru tatăl eiFoto: Adevărul
Camelia Voiculescu, îngrijorată pentru tatăl eiFoto: Adevărul

“Astăzi tatăl meu plăteşte pentru curajul său” susţine Camelia Voiculescu. Alături de fiica mogulului de la Antene, conducerea și angajații Intact Media Group dezaprobă hotărârea instanței, privind procesul în care e implicat fondatorului trustului. Aceştia cred că e vorba despre un abuz intolerabil într-un stat de drept.

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiției într-o țară democratică, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de către cei care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatăl meu plătește pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj. 

Combaterea constantă a unui un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit și nedreptățit o mulțime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliștii acestui Grup, pe care tatăl meu l-a fondat acum mai bine de douăzeci de ani și care a devenit cea mai puternică platformă de media din România, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confiște demnitatea.

Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat și ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, devenind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi și libertăți elementare. (…) Vă încredințez că tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă. A luptat, cu demnitate, curaj și onoare împotriva unui regim care amintește din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute.  Sunt foarte mândră de el!” a declarat Camelia Voiculescu, acționar și președinte IMG, potrivit unui comunicat Intact Media Group.

image
image
image
image
image
image
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg
DIICOT 3 jpeg
oracolul ana previziuni stirile diminetii cine va fi noul presedinte al romaniei in 2024 824093 jpg
foto2  jpg