Mihaela Rădulescu, plină de durere: «O prietenă s-a sinucis»

Ultima actualizare:

UPDATE: După anunţul referitor la sinuciderea prietenei sale, Mihaela Rădulescu a revenit în luni după amiază cu un mesaj copleşitor.

“In continuarea vietii....... sa ne bucuram de orice "semn de viata".... Si in cea mai neagra situatie, exista solutii, rezolvari, intelegere....Sa vorbim despre ce ne doare, cu cei buni si dornici sa ne asculte.... Sa iubim si sa fim buni unii cu altii....”, a scris Mihaela pe Facebook.

Mihaela Rădulescu a simţit nevoia să povestească, prin intermediul paginii personale de Facebook, despre tragedie, iar mesajele de condoleanţe ale fanilor săi virtuali au fost nenumărate, după publicarea acestui mesaj:

«O prietena s-a sinucis. Habar n-am de ce va spun si voua... Poate pentru ca doare. Cumplit. Poate pentru ca nu inteleg. Poate pentru ca avea 29 de ani.... Iertati-ma, dar pana acum n-am facut decat sa radem impreuna aici si sa ne bucuram, sa ne emotionam frumos.......Daca suntem prieteni cu adevarat, cred ca trebuie sa impartim si durerea....sau macar compasiunea.... Dumnezeu s-o odihneasca in pacea pe care a pierdut-o..........».

Din comentariile prietenilor de pe Facebook ai Mihaelei, reiese c[ numele prieteni sale care s/a sinucis este Dana şi că avea multe cunoştinţe comune cu Mihaela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net