Mihaela Rădulescu, rănită la «Dansez pentru tine»: «Trebuie să merg să-mi fac o radiografie»


    Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Emisiunea "Dansez pentru tine" este renumită pentru dificultăţile pe care le ridică concurenţilor şi pentru faptul că de multe ori aceştia ajung la spital cu diferite probleme. De asta nu a scăpat nici Mihaela Rădulescu.

Deranjată de comentariile răutăcioase de după prestaţia din cadrul spectacolului de dans şi de criticile referitoare la rochia purtată, Mihaela s-a decis să le spună prietenilor săi virtuali adevărul din spatele camerelor şi motivul pentru care a decis să intre în ringul visurilor.

Fosta prezentatoare de televiziune s-a confesat admiratorilor ei, cărora le-a spus că în afara de emoţii şi de faptul că şi-a distrus rochia ce-I fusese pregătită pentru competiţie s-a mai şi accidentat destul de grav.

"Inca n-am povestit nimanui ca exact cu 10 minute inainte sa intram in scena, cand am distrus si rochia superba, m-am lovit rau la spate si am intrat in direct cu spray anestezic. A trecut o saptamana, aproape, de atunci, si tot nu m-a lasat durerea - maine merg sa-mi fac o radiografie, sa vad, totusi, ce mi-am defectat. A fost o experienta plina de trairi, de lovituri, de lacrimi, de zambete, de julituri, un amestec foarte ritmat, cam ca tango-ul argentinian....", a scris aceasta.

Răduleasca a ţinut să sublinieze faptul că deşi a fost acuzată că a participat la "Dansez" pentru bani, singurul motiv care a determinat-o să accepte această provocare a fost povestea impresionantă a băieţelului care-şi dorea să-şi revadă mama.

"În sufletul meu am dansat doar pentru Sabin, baiatul care viseaza sa ajunga si el dansator si sa-si scape familia de necazuri si sa-si revada mama.... E un copil tare trist si muncitor si incercat de soarta..... Mi-a facut tare bine sa ma mobilizez pentru e si, ma credeti sau nu, nu mi-a fost deloc usor", a precizat vedeta.

În ciuda acestor lucruri, vedeta le-a mărturisit prietenilor virtuali că au trecut doar câteva zile de când a părăsit sala de antrenamente de „Dansez”, însă îi lipsesc atât oamenii, cât şi ritmul alert în care se desfăşoară totul.

“Asa de dor mi s-a facut de orele alea intense de antrenament si de dans, de atmosfera aia grozava de acolo, de Andrei Boantă si de toti concurentii cu care ma intalneam pe culoar, in pauza, incat am decis sa muncesc la fel si, in loc de obisnuitul antrenament fizic de seara, sa fac o combinatie de dans, gimnastica si stretching, caci trupul meu a fost tare incantat si in forma atunci. Love it ! Dansez pentru mine:))))”, a scris Mihaela.

VIDEO Mihaela Rădulescu a arătat tot la «Dansez». Bănică nu şi-a putut lua ochii de la ea

FOTO Mihaela Rădulescu şi Iulia Vântur, desfiinţate de un designer celebru: «Păcat de sângele vărsat»

FOTO Mihaela Rădulescu i-a dat «perversa» lui Ştefan Bănică: «La nunta noastră eu dansam cu alţii»

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png
Regina Elisabeta a II a jpg
gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg