Moni nu mai caută şofer, ci antrenor de bodybuilding

De când e doamnă, Moni a găsit mereu mijloacele prin care să aibă în preajma sa "carne tânără". Bărbătească. Alături de prieteni, amici sau chiar angajaţi doamna Columbeanu a ştiut cum să păstreze legătura cu generaţia din care provine, ferindu-se constant de cea a soţului său.

Iar când "frumuşelul" Voicu n-a mai făcut faţă cerinţelor doamnei, găsirea unui şofer potrivit pentru soţia lui Irinel a devenit subiect de prima pagină a ziarelor. Cu toţii s-au strofocat şi au arătat cât de bine pot conduce. Dar nu au fost pe plac. Niciunul nu era ca Voicu. Ei se pricepeau doar la şofat. Aşa că subiectul şoferului doamnei Columbeanu s-a stins o dată cu plecarea lui Voicu, cel care v-a rămâne în istorie drept cel mai "şofer" al doamnei Columbeanu.

Acum, de Paşte, Moni consideră că un singur cadou ar fi capabil s-o satisfacă. Un antrenor de body-building care să fie doar al său. "De la Iepuraş vreau un antrenor", a declarat doamna Columbeanu pentru Ziarul Ring.

"Nu vreau orice antrenor. Vreau un specialist în bodybuilding. Fac minimum o oră de sport în fiecare zi, dar fără să mă pricep. Şi dacă tot mă obosesc, să ştiu pentru ce. Măcar să lucrez exact ce trebuie", conchide Moni pentru sursa citată.

Se va ridica oare chestiunea antrenorului la înălţimea interesului provocat de Voicu? Rămâne de văzut. Dacă bodybuilder-ul va fi un "Voicu 2" sau poate un "Voicu Reloaded" atunci cu siguranţă acesta va deveni subiect de tabloid. Iar dacă va fi doar antrenor va rămâne în anonimat.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
Criza economica criza financiara FOTO Shutterstock
meghan markle 1 jpg
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg