Moţi dă 100 € pentru un «fum»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Moţi nu mai e jucătorul de bază din apărarea roş-albă. În ultimul timp greşeşte majoritatea mingilor şi prestaţia slabă i-a atras numai critici.

Rând pe rând, Cornel Dinu, Cristi Borcea şi mai nou Giovanni Becali l-au luat la rost. Toţi i-au spus să renunţe la fumat dar fotbalistul le-a răspuns că e singurul viciu la care nu poate renunţa, mai ales că "sudează" ţigările şi ajunge chiar la trei pachete pe zi! Pe vremea lui Rednic jucători nu aveau probleme, "Puriul" fiind un tip permisiv şi conform propriilor declaraţii le amenajase jucătorilor o cameră pentru fumat în cantonamentul de la Săftica.

Citeşte şi:

Moţi «sudează» 3 pachete de ţigări pe zi

Acum, însă Andone nu acceptă ca elevii săi să aibă o viaţă extrasportivă agitată şi le-a spus să nu calce strâmb pentru că altfel vor plăti, în cazul lui Moţi, dacă va fi suprins de "Fălcos" că fumează, amenda va fi de o sută de euro pentru fiecare ţigară.

Totuşi, fundaşul roş-albilor nu este cel mai cuminte din lot şi de-a lugul timpului a mai fost certat de acţionari.

În aprilie, Cornel Dinu nu a mai suportat greşelile lui Moţi şi a ieşit la atac: "Moţi este un băiat deosebit, un copil bun, dar fumează trei pachete de ţigări pe zi. Respiră nicotină, nu oxigen. Moţi fumează încontinuu. Acest lucru se întâmplă de vreo trei ani".

Jucătorul s-a apărat şi a spus că a jucat slab pentru că a fost răcit.

Fostul impresar, Ioan Becali, l-a ameninţat că dacă nu-şi va reveni, va sta pe tuşă la Dinamo.

"E o catastrofă. Fotbalul se joacă fără ţigări şi s-ar putea să-şi piardă locul de titular, să stea pe bancă patru luni. Stă pe Facebook până la 6:00 şi fumează până la 4:00", a spus Giovanni. La rândul lui, Andone l-a avertizat pe Moţi să renunţe la ţigări.

Nu numai Moţi s-a "remarcat" prin excesul de tutun dar colegi de ai săi, de la echipa naţională, au fost surprinşi de camerele tv în timp ce savurau câte o ţigară. Mutu, Chivu sau fostul portar al lui Dinamo, Lobonţ, sunt recunoscuţi pentru acest viciu.

În trecut, fosta glorie a Stelei, Marius Lăcătuş a recunoscut că fuma chiar înainte de a intra pe teren.

Cosmin Moţi, surprins cu trei pachete de ţigări în mână

simeon stalpnicul png

Îi place la «fiţe»

De-a lungul timpului Moţi a fost suprins de paparazzi în diferite terase frecventate de multe personaje mondene. Ultimul exemplu: marţi seara, jucătorul alături de "fugarul" Miranda a fost la un restaurant în zona Decebal, ei părăsind localul după câteva ore.

simeon stalpnicul png

Fundaşul a fost suspendat pentru partida cu Hajduk, aşa că nu şi-a făcut griji că va întârzia la antrenamente.

simeon stalpnicul png

Croaţii au făcut scandal la casele de bilete

Mai mulţi suporteri ai lui Hajduk au încercat să-şi procure ieri dimineaţă bilete, dar au fost refuzaţi de vânzătoarele de la stadionul Dinamo. Aceştia au devenit violenţi şi au vrut să le bruscheze pe cele de la casierie, dar au părăsit zona la intervenţia forţelor de ordine.

Apoi, după-amiază, aproximativ 150 de fani care au venit cu maşinile din Croaţia au fost opriţi la intrarea în Bucureşti, iar autoturismele au fost controlate de către poliţişti.

Deşi se lăudau că vor fi o mie de fani la meci, jandarmii au anunţat că vor fi maximum 200 de ultraşi. Oricum, suporterii din Split nu au voie să pătrundă în stadion pentru că UEFA le-a interzis acest lucru după ce, în trecut, au creat incidente extreme de violente.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net