Mulţumim Click! Ne-ai plătit întreţinerea

simeon stalpnicul png

Ziarul tău preferat te ajută pe criză! Norocoşii care au câştigat premii de câte 500 de lei la concursul nostru, „Click! te scapă de întreţinere” spun că şi-au luat parcă o piatră de pe inimă.

Ieşeanul Vasile Vicol (68 de ani), unul dintre câştigătorii concursului Click! este bucuros că nu va avea grija cheltuielilor la întreţinere în următoarele două luni.

„Banii îi voi folosi chiar pentru plata întreţinerii. Locuim şase persoane într-un apartament cu patru camere şi plătim la întreţinere aproximativ 230-240 pe lună", ne-a spus norocosul care a câştigat 500 de lei.

Pensionarul ne-a mai spus că este prima dată în viaţă când a câştigat un premiu.

„Bucuria a fost cu atât mai mare. Voi mai participa la concursurile de la Click!, mai ales că sunt şi un cititor fidel al ziarului", a conchis Vasile Vicol.

Vrei şi tu să scapi de grija întreţinerii? Participă la concursul nostru. Trimite taloanele de concurs şi poţi câştiga unul din cele 10 premii săptămânale, fiecare de câte 500 de lei.

*Jăniţa Matei (68 de ani) spune că banii pe care i-a câştigat la concursul „Click! te scapă de întreţinere" sunt bineveniţi pentru că nu va mai avea câteva luni bune grija cheltuielilor de la bloc.

„Vara plătim 100 de lei pentru un apartament de două camere, însă iarna cheltuielile sunt şi 400 de lei. De abia îmi ajung banii pentru că am o pensie de 537 de lei şi acum îmi mai iau şi 15% din ea", ne-a spus ieşeanca.

*Băcăuanul Anton Balint are 55 de ani, e electrician şi citeşte zilnic, împreună cu soţia sa, ziarul Click!

„Îmi place că este distractiv şi are multe rubrici utile. Mă interesează informaţiile despre vedete, despre ce prostii au mai făcut cei din lumea mondenă", spune, amuzat, norocosul câştigător.

Soţii Balint vor folosi premiul de 500 de lei pentru plata întreţinerii în următoarele luni, iar Click! va rămâne ziarul lor preferat.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg