┬źMuncesc s─â ajung celebr─â ca tat─âl meu!┬╗

2 august 2012
simeon stalpnicul png

Are 21 de ani, e fata celebrului c├ónt─âre┼ú Mircea Baniciu, dar ea munce┼čte din greu pentru ca ┼či numele ei, Ana Baniciu, s─â ajung─â la fel de renumit.

Numele ├«l vede ca pe un atu, de care ├«ns─â nu se folose┼čte niciodat─â ca s─â ob┼úin─â mai u┼čor ceea ce vrea. Ana, noua membr─â a trupei LaLa Band ┼či noua actri┼ú─â din serialul "Pariu cu via┼úa", n-a ob┼úinut un rol din prima ├«n produc┼úia de la PRO TV, dar nu s-a descurajat. A tras tare un an ├«ntreg ┼či acum o interpreteaz─â pe fi┼úoasa Dana.

Toat─â lumea te prezint─â Ana, fata lui Baniciu. Te deranjeaz─â?

Nu, dimpotriv─â. M-am sim┼úit mereu m├óndr─â de numele pe care ├«l port, pentru c─â am un tat─â celebru, de la care am de ├«nv─â┼úat foarte multe. Numele este un atu, dar nu m-am folosit niciodat─â de el pentru a ob┼úine ceea ce doresc. Am muncit ┼či muncesc, ├«n continuare, pentru ca ┼či numele Ana Baniciu s─â r─âsune ├«ntr-o zi a┼ča cum r─âsun─â cel al tat─âlui meu.

În serial vei isca intrigi amoroase. Cum te simţi în pielea unei fete fatale?

Pentru mine e ceva nou. Descop─âr zi de zi personajul ┼či ├«ncerc s─â m─â transpun foarte bine, av├ónd ├«n vedere c─â este opusul meu. Dana e o tip─â tumultuoas─â ┼či dornic─â mereu de distrac┼úie, uneori chiar exagerat─â ┼či u┼čor credul─â. Eu nu sunt stilul de fat─â care iese ├«n fiecare sear─â ├«n ora┼č sau care vorbe┼čte tare ┼či pi┼úig─âiat, dar am descoperit, odat─â cu Dana, personajul meu, c─â nu este o treab─â u┼čoar─â.

C├ónd ai urcat prima dat─â pe o scen─â ┼či ce ai sim┼úit?

C├ónd eram mic─â-mic─â ┼či cu siguran┼ú─â nu ajungeam la microfon. Cu tata, urm├ónd ca dup─â, al─âturi de corul Allegretto, s─â c├ónt pe nenum─ârate scene din lume.

De când era mică, iubea muzica

simeon stalpnicul png

Cum ai fost cooptat─â ├«n ÔÇ×Pariu cu via┼úa" ┼či ├«n trupa LaLa Band?

Am participat la casting, unde am r─âmas ├«n figura┼úie special─â ┼či am fost tare dezam─âgit─â la ├«nceput. Am picat prima sub linie, dar lucrul acesta nu m-a f─âcut dec├ót s─â muncesc mai mult un an ├«ntreg ┼či s─â m─â ambi┼úionez. ├Äntr-un final, am reu┼čit s─â conving. Au mai urmat c├óteva probe, ├«n care am dat tot ce am putut, ┼či deznod─âm├óntul a fost concertul de la Arenele Romane.

Ai iubit?

Deocamdat─â sunt singur─â, pentru c─â m-am concentrat mai mult s─â termin ┼čcoala ┼či s─â ├«ncep o carier─â pe care mi-am dorit-o de mic─â. Cred c─â timp de pove┼čti de dragoste o s─â tot am, iar c├ónd o s─â fie momentul potrivit, cu siguran┼ú─â acel F─ât-Frumos va veni!

Al─âturi de tat─âl ei, Mircea Baniciu

simeon stalpnicul png

Dar cum arată bărbatul ideal în viziunea ta?

Nu trebuie s─â fie perfect pentru toat─â lumea, ci doar pentru mine. S─â aib─â sim┼úul umorului, s─â nu fie sup─âr─âcios ┼či s─â am ce ├«nv─â┼úa de la el. Trebuie s─â simt eu c─â el este alesul.

Tatăl tău ce sfaturi ţi-a dat în cariera artistică?

Tata m─â sus┼úine ┼či m─â ajut─â mereu cu sfaturi, pentru c─â eu tr─âiesc anumite lucruri pe care le-a tr─âit ┼či el la ├«nceput de drum ┼či ├«mi poveste┼čte ├«nt├ómpl─âri din care eu trag concluzii ┼či ├«nv─â┼ú cum s─â abordez meseria aceasta. La ├«nceput a vrut s─â m─â ┼úin─â departe de o carier─â ├«n muzic─â sau media, pentru c─â el considera c─â e destul de dur─â pentru o fat─â. Acum este fanul meu num─ârul 1!

E dur cu iubiţii tăi sau cu băieţii care-ţi fac curte?

Tata dur? Niciodat─â! Nu se bag─â, pentru c─â a spus c─â este alegerea mea, ├«ns─â, c─â orice p─ârinte, m-a rugat s─â am grij─â. La partea amoroas─â, o las─â pe mama s─â m─â sf─âtuiasc─â ┼či prefer─â s─â nu se amestece.

A debutat în LaLa Band, la Arenele Romane- La 1 iunie, Ana Baniciu a debutat în LaLa Band, în concertul pe care formaţia l-a susţinut la Arenele Romane din Capitală. Ea a cântat în duet cu Gabriel Ciocan, cel care-l interpretează în serial pe Jenel.

simeon stalpnicul png

Care este idolul t─âu dintre arti┼čtii rom├óni?

De când sunt mică spun că idolul meu e tata.

De c├ónd se ┼čtie, se visa c├ónt─ârea┼ú─â ┼či actri┼ú─â. Dac─â muzic─â face de mic─â, acum are ┼čansa s─â arate c├ót de talentat─â e ├«ntr-ale actoriei, c─âci joac─â ├«n noul sezon al serialului "Pariu cu via┼úa", de la PRO TV.

S-a n─âscut la 28 ianuarie 1993, la Bucure┼čti;A absolvit Colegiul German Goethe, apoi a intrat la Facultatea de ┼×tiin┼úe Politice. A mai absolvit ┼×coala de Muzic─â num─ârul 1 din Bucure┼čti, sec┼úia pian, ┼či ┼×coala de Televiziune ┼či Film;C├ónd era mic─â, se visa c├ónt─ârea┼ú─â ┼či actri┼ú─â;Despre primul s─ârut spune c─â a fost foarte timid, dar ┼či foarte palpitant. "Inima mea batea ├«ntr-un ritm foarte alert. Ne-am s─ârutat pentru prima dat─â ├«n mijlocul str─âzii, ├«n-tr-un scuar. Colec┼úioneaz─â agende pline cu citate, culese din c─âr┼úi;Din copil─ârie, cele mai frumoase amintiri sunt cele legate de c─âl─âtorii. "Cu colegii mei de la Allegretto am cutreierat lumea, am ajuns p├ón─â ├«n China ┼či Japonia";Cu tat─âl ei are o rela┼úie special─â. "Rela┼úia mea cu tata este una de prietenie. Ie┼čim ├«n ora┼č, r├ódem, ne sf─âtuim".

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg