Natalia Mateuţ: „«Dinte» nu a fost deţinut. E o invenţie”

Natalia şi Dinte
Natalia şi Dinte

Natalia are un „Dinte” nou şi bun. Modelul a făcute câteva precizări în emisiunea „Drept la ţintă” de la Kanal D, în legătură cu trecutul actualului ei iubit, Valentin Petrişor, paparazzo al unei reviste de scandal.

Natalia a precizat cum s-au cunoscut cei doi. „Niciodată nu mi-am spălat rufele în public. La început am stabilit să nu dăm nimic în presă. Ne-am cunoscut încă de vara trecută. Am început printr-o amiciţie şi apoi ne-am îndrăgostit.”

„La începutul lui decembrie am ieşit împreună. Nu facem un mare tam-tam din treaba asta pentru că el este paparazzo.”

Legat de accidentul celebru pe care acesta l-a avut, atunci când „Dinte” a fost lovit de maşina Monicăi Columbeanu, Natalia a menţionat că rănile şi acum îl supără. „El are probleme la picior şi trebuie operat. Merge destul de greu. Legea îşi va spune cuvântul.”

Fata lui Dorin Mateuţ a ţinut să infirme faptul că Vali a făcut puşcărie pentru tâlhărie. „E o minciună. Nu mă interesează trecutul lui, dar e ceva ireal ce s-a scris. Nu a fost deţinut. S-a inventat.”

Ea a infirmat şi faptul că l-ar mânca de bani pe Valentin. „Eu nu am o relaţie cu el pentru că îmi oferă suport financiar. Fiecare are banii lui, am doar sentimente pentru el. Nu-l storc de bani. Nu şi-a vândut maşina ca să mă ducă la Viena de Crăciun. Ne-am surprins acolo cu cadouri. A fost ziua lui acum o săptămână şi l-am surprins şi eu cu ceva de îmbrăcat.”


    Natalia şi Dinte
Natalia şi Dinte

Natalia nu ştie care va fi reacţia tatălui ei când va afla de relaţia lor, dar ştie că acesta va avea încredere în ea. „Tata încă nu ştie de articolele apărute ieri. Vali nu l-a cunoscut pe tatăl meu. Lucrurile vor curge de la sine. Nu trebuie să mă justific în faţa nimănui. Îmi doresc să mă mut cu el. Cred că vom avea o relaţie bună şi lungă. Are un apartament al lui.”

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cumparaturi femeie magazine jpg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg