Natalia Mateuţ tună şi fulgeră de supărare!


    Natalia Mateut (Foto: Facebook)
Natalia Mateut (Foto: Facebook)

Natalia Mateuţ e nervoasă pe toţi cei care nu ştiu să aprecieze adevărata valoare a unui sportiv. Ea a scris pe pagina de Facebook un mesaj dedicat celor care l-au jignit pe Bute.

Fiica lui Dorin Mateuţ îi ia apărarea lui Bute şi îl susţine după înfrângerea cu Froch. Natalia este de părere că aceia care îl judecă pe jucătorul României pentru meciul pierdut nu sunt cinstiţi şi nu fac altceva decât să dea din gură.

"Ruşine tuturor celor care-l blamează pe unul dintre cei mai mari sportivi ai României! Lucian Bute a oferit „N" motive de mândrie şi toţi îi foloseau numele când le convenea situaţia. N-aveţi nici un drept să-i daţi în cap şi să-l terfeliţi cum vreti voi acum pe omul ăsta care îşi sacrifică viaţa în slujba acestui sport barbar!

S-a antrenat 3 luni ca să facă faţă acestui Froch şi până la urmă aşa e în viaţă: unul câştigă, altul pierde. Acest Froch este unul dintre cei mai buni, nu s-a bătut cu vreun fraier!! Ca şi în fotbal! Când echipa favorită câştigă suntem cu ei în galerie, când nu mai are rezultate nu mai sunt suporteri! Aşa că daca într-adevăr credeţi într-un om până la capăt, fiţi cu el, nu-i daţi în cap doar pentru că nu mai puteţi să proiectaţi în el propriul succes ratat!!", a scris Natalia pe Facebook.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub andi moisescu png
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg