10.000 de români vor petrece vacanţă de 1 mai în străinătate. Ce destinaţii au ales

image
Lisabona e una dintre destinaţiile preferate ale românilorFoto: Paralela 45

Peste 10.000 de romani vor petrece anul acesta minivacanţă de 1 mai în străinătate, cu 10% mai mult decât anul trecut, staţiunile de pe litoral şi citybreak-urile fiind cele mai căutate. Deşi marea majoritatea turiştilor alege Bulgaria sau vacanţele sub 100 euro, în ultimii ani turiştii caută să îmbine city break-urile cu litoralul la un preţ mult mai mic decât în plin sezon.

Deşi Bulgaria e mai aproape, unii români au ales anul acesta să renunţe la sejurul petrecut la vecinii şi au optat pentru vacanţe în Roma, Lisabona şi Cipru.

„Vacanţă de 1 mai se planifică de cele mai multe ori cu câteva săptămâni înainte şi ofertele se selectează după preţ în primul rând. Dacă oferim tarife cu 30% mai mici decât în plin sezon romanii sunt tentaţi să renunţe la Bulgaria, în favoarea unor oferte mai atractive, chiar dacă ceva mai scumpe. Anul acesta am vândut foarte bine sejururile în Roma, Lisabona şi Cipru, în ultimele două putându-se face şi plajă pentru că şi vremea va permite. Pentru o astfel de vacanţă bugetul ajunge în jur de 500 euro de persoană”, explica Daniela Dumitrica, director de marketing al agenţiei de turism Paralela 45.

Oferte de călătorii pentru un sejur de 1 mai

Roma

Paralela 45: un circuit de 5 zile, transport cu avionul, transfer şi cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, însoţitor de grup şi tur ajunge la 389 euro, fără taxe de aeroport incluse.

Christian Tour: patru nopţi cu avion şi demipensiune la un hotel de 4 stele ajung la 245 de euro. 

Europa Travel: un circuit de 7 zile, transportul cu avionul şi cazarea la un hotel de patru stele cu demipensiune costă 435 de euro.

Lisabona

Paralele 45: trei nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transport cu avionul şi transfer, tur de oraş de jumătate de zi cu autocar şi ghid local, precum şi însoţitor roman de grup, costă 420 euro

Eximtur: o noapte la un hotel de patru stele pleacă de la 31 de euro şi ajunge la 68 de euro, cu demipensiune. 

Cipru

Paralela 45: ofertele pornesc de la 395 euro pentru un sejur de 7 nopţi cu demipensiune, transport cu avionul şi transfer. 

Christian Tour: un sejur de 7 nopţi cu demipensiune şi transport costă între 295 şi 345 de euro. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
cub botez tort liam png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
simley si marius jpeg
meghan markle jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
Ioana Stamatin vicepreședinte AEC FOTO FB AEC jpg
image
image
image
image
meghan markle jpg
Regele Charles FOTO Getty Images jpg
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg