Accident în București. A intrat cu bolidul de lux în Arcul de Triumf

image
╚śoferul a ajuns cu bolidul ├«n mobilierul stradal de la Arcul de Triumf

Un accident mai pu╚Ťin obi╚Önuit a avut loc o ieri sear─â, 9 decembrie, ├«n Capital─â. Un ╚Öofer a intrat cu bolidul de lux ├«n Arcul de Triumf. Din fericire, a reu╚Öit s─â opreasc─â ma╚Öina ├«nainte s─â intre ├«n zidurile monumentului, ├«ns─â, a distrus o parte din mobilierul urban aflat jurul lui.

Asear─â, ├«n jurul orei 21.00, un ╚Öofer aflat la volanul unui bolid de lux, Mercedes-Benz GT 63 AMG, a avut parte de un accident mai pu╚Ťin obi╚Önuit. A pierdut controlul volanului ╚Öi a intrat ├«n Arcul de Triumf.

A fost la un pas s─â se izbeasc─â de zidurile monumentului. Norocul a f─âcut ca acesta s─â se opreasc─â ├«n st─âpli╚Öorii din beton afla╚Ťi ├«n jurul obiectivului de patrimoniu.

ÔÇŁPoli╚Ťi╚Ötii care se aflau ├«n zon─â s-au autosesizat ╚Öi au consemnat incidentul. Urmeaz─â ca cei de la Prim─âria Capitalei s─â vin─â ╚Öi s─â constate paguba. Este vorba despre distrugerea unui p─âr╚Ťi din mobilierul urban. RCA-ul ╚Öoferului va pl─âti desp─âgubireaÔÇŁ, ne-au explicat surse din cadrul Brig─âzii Rutiere.

În dreapta șoferului se afla o tânără, care a coborât speriată din mașină.

Miercuri seară a fost polei în Capitală 

Meteorologii au transmis ieri o informare c─âtre Prim─âria Capitalei prin care anun╚Ťa c─â vor fi precipita┼úii mixte ┼či posibilitatea form─ârii poleiului. Autorit─â╚Ťile au anun╚Ťat c─â au ac╚Ťionat pentru combatere poleiului ├«n toate sectoarele Bucure┼čtiului, cu 262 utilaje multifunc┼úionale, care au ├«mpr─â┼čtiat materiale antiderapante.

ÔÇŁSe va ac┼úiona cu prioritate ├«n rampe, pante ┼či poduri, pe arterele principale cu trafic STB ┼či obiective sociale, pe arterele de leg─âtur─â ├«ntre arterele principale ┼či cele secundare, precum ┼či zonele unde se constat─â c─â exist─â posibilitatea de formare a poleiului, astfel ├«nc├ót circula┼úia rutier─â s─â se desf─â┼čoare ├«n condi┼úii optime. De asemenea, pe timpul nop┼úii vor ac┼úiona ┼či 355 operatori cur─â┼úenie c─âi publice care vor ├«mpr─â┼čtia materiale antiderapante pe refugii, ├«n sta┼úii ┼či pe trotuareÔÇŁ, au transmis ieri cei de la PMB.

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
index (1) webp
image
image
image
image
nicolae alina romaniei binder jpg
image png
mire inselat 2 webp
summer well 2019 jpeg
index (19) webp
Tate  jpg