Afirmație şocantă a unui consilier din Vrancea la adresa lui Clotilde Armand. Acesta s-a scuzat spunând că băuse

Ultima actualizare:

    Ioan MicuFoto: Arhivă personală
Ioan MicuFoto: Arhivă personală

Ioan Micu, consilier judeţean PSD, a scris un comentariu condamnabil pe rețelele de socializare, în dreptul unei postări pe platforma Facebook, referitoare la criza gunoaielor din Sectorul 1, care o viza și pe Clotilde Armand.

El a scris, referitor la primarul sectorului 1 Clotilde Armand, că „În Franţa era răpită şi violată zile în şir". Președintele Consiliului Județean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, a reacţionat tot printr-o mesaj publicat pe Facebook. Ioan Micu este fiul fostului primar PSD din Vidra Nică Micu, și se află la primul mandat de consilier judeţean în Vrancea.

„Consilierul judeţean PSD Ioan Micu a depăşit orice limită a bunului simţ în ceea ce priveşte exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, „aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în Bucureşti.

„În Franţa era răpită şi violată zile în şir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care şi-a dat arama pe faţă, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic. În condiţiile în care Ioan Micu este consilier judeţean, gestul său afectează şi imaginea instituţiei, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se ştie prea bine), sancţionarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă.

Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieşiri necontrolate. Respectul şi decenţa trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare", a scris Catalin Toma, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, intr-o postare pe Facebook.

Consilierul judetean Ioan Micu a susținut ulterior că regretă gestul său, care a venit după ce a băut mai multe beri. În urma comentariului, consilierul judeţean a fost propus pentru excludere. „PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă şi în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizaţia judeţeană a PSD Vrancea", se arată într-o postare a PSD Vrancea semnată de preşedintele interimar Nicuşor Halici, deputat PSD.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
image
actualitate.net
image
actualitate.net