Află cât te costă să te îmbraci de toamnă!

Ultima actualizare:

    Produsele de îmbrăcăminte  și încălţăminte pe care le găsești acum în magazine sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarelefoto: shutterstock
Produsele de îmbrăcăminte și încălţăminte pe care le găsești acum în magazine sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarelefoto: shutterstock

Zilele mohorâte, ploile şi temperaturile scăzute din ultima perioadă te obligă să te îmbraci pentru sezonul rece. Reporterii Click! îţi spun ce îmbrăcăminte şi încălţăminte găseşti acum la rafturi şi cât te costă.

Astfel că va trebui să-ţi completezi garderoba cu haine mai groase precum pulovere, jachete, bluze, cămăşi cu mânecă lungă, pantaloni şi altele. Noile colecţii de îmbrăcăminte şi încălţăminte pe care le găseşti în magazine ţin pasul cu tendinţele dar şi cu anotimpul rece. Astfel, la raft găsim foarte multe pulovere din lână, cămăşi, cizme de cauciuc pentru zilele ploioase şi jachete impermeabile sau din blană artificială. La modă sunt imprimeurile, aşa că nu ar trebui  să-ţi fie teamă să cumperi bluze în carouri, cu inimioare, bufniţe, dungi orizontale, verticale, imprimeuri florale, figuri geometrice sau abstracte. Pentru o ţinută care să te scoată în evidenţă, optează pentru modele de pulovere asimetrice şi adoptă un stil vesel şi colorat!

Cum te îmbraci ca să nu te ia răceala

În această perioadă, dimineţile sunt reci, peste zi se încălzeşte, iar seara se face din nou răcoare. Cum ne îmbrăcăm în aşa fel încât să facem faţă diferenţelor de temperatură, să nu ne fie nici frig, nici cald şi să nu răcim? Iată câteva sfaturi de care să ţii cont când ieşi afară!

La modul general vorbind, hainele cu care te îmbraci când ieşi afară trebuie să fie purtate în straturi, în aşa fel încât, atunci când îţi este cald, să le poţi da imediat jos. O altă regulă: optează pentru materiale naturale care împiedică transpiraţia excesivă şi lasă pielea să respire.

Maieu sau tricou

Dacă eşti mai friguros sau pleci de acasă dimineaţa şi vii seara, când temperaturile sunt mai scăzute, poartă un maieu sau un tricou subţire. Apoi, peste acestea poţi pune şi alte straturi de haine dar, atenţie, trebuie să fie subţiri, de toamnă!

Bluze sau cămăşi cu mânecă lungă 

Peste tricou poţi pune o bluză de corp dar nu foarte strâmtă sau o cămaşă cu mânecă lungă. Este recomandat ca materialele să fie naturale: bumbac pentru bluză şi mătase pentru cămaşă. Aceste materiale sunt răcoroase, lasă pielea să respire, iar tu nu vei transpira când vei intra într-o încăpere încălzită. 

Pulover cu nasturi 

Peste bluză sau cămaşă este indicat să porţi un pulover mai subţire, care se închide cu nasturi, cordon, capse sau fermoar. Important este să-l poţi da imediat jos când ţi se face cald. În locul puloverului poţi opta pentru o jachetă de toamnă. 

Eşarfă 

Gâtul trebuie protejat cu o eşarfă. În aşa fel, nu-ţi va fi nici cald, dar nici frig! Eşarfa poate fi purtată dimineaţa şi seara. 

Bentiţă, bască, pălărie

Şi capul trebuie apărat de frig. Alege o bentiţă care să-ţi ţină cald la urechi, o pălărie sau o bască. Le poţi da imediat jos când se încălzeşte peste zi. În schimb, dimineaţa şi seara îţi vor fi de mare ajutor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net