Alertă falsă cu bombă, luni seară, la Mega Mall din Capitală. „A anunțat în tot mall-ul să-l evacuăm”

Luni seară (17 aprilie), autoritățile din Capitală au intrat în alertă după ce un apel la 112 a anunțat că ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv la Mega Mall din sector 2. Complexul comercial a avut program normal de funcționare (până în orele 23.00) la cinematograf și la hipermarket, iar alerta a fost dată aproape de ora închiderii, în jurul orei 22.00.

Complexul comercial Mega Mall, sector 2, București / Foto: Facebook
Complexul comercial Mega Mall, sector 2, București / Foto: Facebook

Mai multe echipaje de poliție de la Secția 9, pompieri și medici s-au deplasat la fața locului. „Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, s-a precizat în comunicatul oficial al poliției.

Clienții și angajații au fost evacuați de urgență

Au fost evacuate de urgență sute de persoane care se mai aflau în Mega Mall, mai ales în sălile de cinema, la fel și angajații complexului comercial. „Lucram și doar am auzit să eliberăm cât se poate de repede. Am închis absolut tot ce am putut și am plecat”, „Eram la cinema. Am înțeles doar să evacuăm”, A anunțat în tot mall-ul să-l evacuăm”, au declarat martorii, potrivit ProTV.ro.

De asemenea, traficul a fost blocat complet pe Șoseaua Iancului spre centrul comercial, iar spectatorii de la meciul de fotbal de pe Arena Națională au avut de așteptat ca să-și ridice mașinile din parcare.

„Am fost cu băiatul și cu soția la meci și nu avem voie să luam mașina pentru că un atentat cu bombă. Ar mai fi un sfert de oră că verifică parcarea”, „De o oră aștept să-mi iau și eu mașina”.

După 4 ore, autoritățile au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o farsă. Astfel de fapte sunt pedepsite cu amenzi de până la 4.000 de lei, iar dacă se repetă în mai puțin de un an, sancțiunea crește până la 8.000 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net