Americanu, sub armele a patru dame!

simeon stalpnicul png

Emil Mitrache, zis Americanu, actorul care a jucat ├«n serialele tv ÔÇťChestiunea zileiÔÇŁ, ÔÇťLa blocÔÇŁ ┼či ÔÇťTr─âsni┼úi ├«n NatoÔÇŁ, s-a trezit ├«nconjurat, joi sear─â, de o trup─â de femei ├«narmate. Vedeta f─âcea pe osp─âtarul la un eveniment caritabil.

Emil a a┼čteptat ner─âbd─âtor seara de joi, unde ├«n cadrul ÔÇ×Serilor din inim─â" a fost osp─âtar pentru c├óteva ore, la restaurantul ÔÇ×Riviera".

ÔÇ×Doi ani am avut localul meu ┼či recunosc c─â ├«mi era tare drag s─â servesc clien┼úii, s─â g─âtesc pentru ei ┼či nu m-am sfiit s─â muncesc cot la cot cu angaja┼úii mei", ne-a spus Emil.

Tocmai c├ónd ne povestea cum a ├«nv─â┼úat el s─â fac─â pizza ┼či st─âtea p├ón─â noaptea t├órziu cu clien┼úii sau cu colegii de trup─â ├«n localul s─âu, s-a produs o scen─â demn─â de romanele poli┼úiste. ├Än fa┼úa mesenilor au ap─ârut patru doamne ├«narmate cu pistoale ┼či mitraliere care i-au ordonat ÔÇ×Americanului" s─â ia microfonul ┼či s─â deschid─â show-ul.

De fapt, era vorba de patru scriitoare de c─âr┼úi poli┼úiste, coordonate din umbr─â de editorul de la Tritonic, Bogdan Hrib. Lucia Verona, Oana Stoica Mujea, Ivona Boitan ┼či blonda Monica Ramirez au povestit despre crimele din romanele lor, despre cum le-a venit ideea ┼či ce inten┼úii au pe viitor.

Emil Mitrache, chiar dac─â era amenin┼úat cu armele, a ┼čtiut s─â le chestioneze. A fost totu┼či nevoit s─â serveasc─â la mas─â sub amenin┼úarea unui pistol, evident de juc─ârie.

La finalul serii, Emil ┼či "Careul de Dame" au fost mul┼úumi┼úi c─â la restaurantul Riviera s-a str├óns suma de 3.350 de lei pentru familia Martei, micu┼úa care trebuie s─â fac─â un transplant de ficat ├«n str─âin─âtate.

Americanu a intrat în jocul scriitoarelor de cărţi poliţiste

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
image png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
Oana si Mioara Roman jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg