Americanu, sub armele a patru dame!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emil Mitrache, zis Americanu, actorul care a jucat în serialele tv “Chestiunea zilei”, “La bloc” şi “Trăsniţi în Nato”, s-a trezit înconjurat, joi seară, de o trupă de femei înarmate. Vedeta făcea pe ospătarul la un eveniment caritabil.

Emil a aşteptat nerăbdător seara de joi, unde în cadrul „Serilor din inimă" a fost ospătar pentru câteva ore, la restaurantul „Riviera".

„Doi ani am avut localul meu şi recunosc că îmi era tare drag să servesc clienţii, să gătesc pentru ei şi nu m-am sfiit să muncesc cot la cot cu angajaţii mei", ne-a spus Emil.

Tocmai când ne povestea cum a învăţat el să facă pizza şi stătea până noaptea târziu cu clienţii sau cu colegii de trupă în localul său, s-a produs o scenă demnă de romanele poliţiste. În faţa mesenilor au apărut patru doamne înarmate cu pistoale şi mitraliere care i-au ordonat „Americanului" să ia microfonul şi să deschidă show-ul.

De fapt, era vorba de patru scriitoare de cărţi poliţiste, coordonate din umbră de editorul de la Tritonic, Bogdan Hrib. Lucia Verona, Oana Stoica Mujea, Ivona Boitan şi blonda Monica Ramirez au povestit despre crimele din romanele lor, despre cum le-a venit ideea şi ce intenţii au pe viitor.

Emil Mitrache, chiar dacă era ameninţat cu armele, a ştiut să le chestioneze. A fost totuşi nevoit să servească la masă sub ameninţarea unui pistol, evident de jucărie.

La finalul serii, Emil şi "Careul de Dame" au fost mulţumiţi că la restaurantul Riviera s-a strâns suma de 3.350 de lei pentru familia Martei, micuţa care trebuie să facă un transplant de ficat în străinătate.

Americanu a intrat în jocul scriitoarelor de cărţi poliţiste

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net