Angajata de la Protecţia Copilului racola minore pentru sex

image
Angajata ar fi ajutat doi bărbaţi să facă sex cu două minoreFoto: Click!

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii, joi (24 septembrie), la mai multe domicilii din Dâmboviţa, Prahova şi Bucureşti, unde acţiona o reţea ce racola minore din centrele de plasament pentru prostituţie. Ei au descoperit că o femeie angajată la Protecţia Copilului era şi ea implicată.

Procurorii vizează mai multe persoane, care sunt suspectate de trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor. Începând cu anul 2014, suspecţii au recrutat, au transportat şi au adăpostit mai multe minore instituţionalizate într-un centru de minori aparţinând D.G.A.S.P.C. din Târgovişte, pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, pentru a obţine foloase materiale, potrivit adevarul.ro.  

De asemenea, s-a stabilit că o angajată din cadrul DGASPC Dâmboviţa - Complexul de Servicii Sociale “Floare de Colţ” în calitate de supraveghetor i-a ajutat cu intenţie pe suspecţi să exploateze sexual două minore.

La sediul DIICOT Piteşti vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 60 de persoane.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
spital corabia
Preşedintele Klaus Iohannis participă la evenimentul „20 de ani de luptă împotriva corupţiei“, organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg