Antenele au început mutarea din Băneasa. "Ne pregătim de casă nouă!"

Ultima actualizare:

    Dana Grecu, în lacrimifoto: Andreea Voicu
Dana Grecu, în lacrimifoto: Andreea Voicu

Televiziunile lui Dan Voiculescu sunt în şantier. Jurnaliştii au decis să se mute din vechiul sediul şi au început să-şi strângă lucrurile.

Peste 300 de oameni lucrează non-stop de nouă zile pentru ca televiziunile din Băneasa să poată emite în continuare. De curând, a început mutarea echipamentelor celor cinci televiziuni INTACT. Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de luni a emisiunii Sinteza Zilei, un fragment cu stadiul lucrărilor. “Vedeți un nou episod din mutarea forțată a cinci posturi de televiziune. Mergem mai departe. Cu Dumnezeu înainte și cu dumneavoastră!”. Mai multe platouri şi studiorile din care se transmit emisiunile Antenei 3 sunt încă în lucru.

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a anunţat,  că Trustul Intact se mută din actualul sediu şi că mutarea îi costă milioane de euro, fapt pentru care le cere telespectatorilor Antenei 3 să nu schimbe postul atunci când se difuzează reclame.

ANAF le-a pus în vedere jurnaliştilor să plece

Luna trecută, a izbucnit un scandal între Antena 3 şi ANAF. De când echipele Fiscului au notificat asupra faptului că trustul Intact trebuie să evacueze unele sedii, jurnaliştii Antena 3 s-au scandalizat pe post, dar şi la protestul organizat în urmă cu trei săptămâni în Piaţa Constituţiei.ANAF a anunţat, recent, că începe demersurile pentru scoaterea la licitaţie a bunurilor confiscate în dosarul ICA, inclusiv clădirile Intact.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net