Asta nu s-a mai întâmplat până acum! Ce va face senatorul prins adormit în Parlament

Ultima actualizare:

    Senatorul USR Mihai Goțiu a ațipit în timpul discuțiilor pe tema bugetuluifoto: captură
Senatorul USR Mihai Goțiu a ațipit în timpul discuțiilor pe tema bugetuluifoto: captură

Imaginile cu senatorul Mihai Goțiu (USR) ațipind în Parlament au făcut înconjurul rețelelor de socializare. Goțiu s-a justificat invocând oboseala acumulată după zilele în care a ”a păzit PSD să nu facă vreo măgărie și în Parlament”, iar marți, 7 februarie, a luat o decizie inedită pentru Parlamentul României, unde dormitul nu e chiar ceva neobișnuit.

Senatorul Mihai Goțiu a oferit imaginea zilei luni, în Parlament, în timp ce dicuțiile pe tema bugetului erau în toi. În mod evident rupt de oboseală, Goțiu avea mari probleme să-și țină capul într-o poziție funcțională. S-o spunem pe șleau, senatorul USR picotea de-a dreptul.

Cum era de așteptat, momentul nu a trecut neobservat, iar Mihai Goțiu a ajuns eroul negativ al zilei. Senatorul s-a scuzat pe rețelele de socializare, invocând oboseala acumulată în ultimele zile, când a făcut planton la Parlament, ziua, și a protestat în Piața Victoriei, seara. Goțiu a mai vorbit și despre amendamentul pe care USR-iștii au reușit să-l treacă luni la Legea Bugetului, eliminând astfel un articol care permitea ca „instituțiile publice să angajeze credite care depășesc limitele stabilite în buget și că pot să facă tot ce doresc cu banii, chiar să le schimbe destinația aprobată legal, fără să mai răspundă penal pentru asta”.

Nimic n-a mai contat însă! Porumbelul somnoros își luase zborul și făcea deliciul internauților. Într-o ultimă încercare de a salva situația, Goțiu a anunțat că-și donează indemnizația pe o săptămână pentru un proiect de dotare a spitalelor.

”Atât în semn de mulțumire pentru sprijin, cât și de penitență, am decis să mă auto-sancționez cu indemnizația pe o săptămână. Suma o voi dona pentru susținerea unui proiect de dotare cu echipamente a saloanelor pentru tratarea copiilor bolnavi cronic din patru spitale regionale, pentru care, în ciuda promisiunilor electorale, actuala Putere n-a găsit fonduri în legea bugetului.

Sper ca acest gest să fie corect înțeles atât de voi, cât și de colegii mei parlamentari din toate partidele, de la care aștept să-și asume, la rândul lor, responsabilitatea pentru fiecare acțiune care poate aduce atingere imaginii instituției pe care o reprezentăm, fie că e vorba de ațipit în plenul ședințelor, de trecut strada pe culoarea roșie a semaforului, de votat împotriva solicitărilor justiției de retragere a imunității unor colegi ori pentru criza recentă care a scos jumătate de milion de români în stradă”, a scris Goțiu pe contul personal de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net