Au dormit la zeci de metri înălţime

image
“Bună dimineaţa”, par să spună Flaviu (în cămaşă) şi prietenul său

Flaviu Cernescu, practicant de slackline (sport care constă în sărituri pe o chingă suspendată la o anumită înălţime), şi-a trecut în cont o nouă ispravă. La Partoş (judeţul Alba), el a dormit împreună cu un prieten, tot acrobat, la înălţime.

Cei doi şi-au legat hamacele de un stâlp de fier care susţine trecerea peste râul Mureş a conductelor cu apă potabilă. „Veneam de la festivalul "Electric Castle" de la Cluj şi ne era somn. Ne-am decis să facem o oprire şi să ne odihnim acolo”, a povestit Flaviu pentru alba24.ro.

Cei doi prieteni au explicat că au ajuns la pod după miezul nopţii, l-au escaladat, şi-au întins hamacele şi au dormit până dimineaţa. Programator de meserie, Flaviu Cernescu a ajuns şi în presa britanică, după o serie de acrobaţii realizate deasupra rezervorului de pe lacul de acumulare Iovanu, pe o frânghie situată la 60 de metri înălţime.

De asemenea, el a participat la “Românii au talent”, emisiunea difuzată de Pro TV, unde a încântat publicul cu mişcări spectaculoase în timp ce mergea pe un monociclu.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
bohdan krotevici
robinet cu cap termostatic jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg