Au început vacanţele ieftine la mare. Cât costă acum un sejur pe litoral

Pentru că şi vremea o permite de ceva timp încoace, a devenit o afacere foarte bună pentru turişti să-şi facă vacanţele la mare în septembrie. Este perioada în care nici soarele, nici preţurile nu mai „ard” atât de tare, iar cei de la adevarul.ro au câteva exemple în acest sens.

A fost un sezon bun pentru hotelierii de la mare în această vară. FOTO: Adevarul.ro
A fost un sezon bun pentru hotelierii de la mare în această vară. FOTO: Adevarul.ro

În aceste zile, pe Litoral nici nu-ţi dai seama că este toamnă. Dacă nu ar fi ziua ceva mai scurtă şi parcă, soarele, nu chiar atât de dogoritor, ai putea considera că este o zi splendidă de iulie. Conform prognozei, aşa va fi toată luna septembrie, cu temperaturi medii de 27 de grade în prima săptămână şi puţin mai scăzute în rest.

Cum şi apa mării are în jur de 25 de grade Celsius, e momentul ideal pentru o mini-vacanţă, cu atât mai mult cu cât, de la începutul lunii septembrie, preţurile au scăzut foarte mult comparativ cu cele din vârful de sezon estival.

De exemplu, după cum informează adevarul.ro, în staţiunea Mamaia, la un hotel de trei stele preţurile la cazare pornesc de la 114 lei pe noapte, iar la patru stele - de la 199 de lei pe noapte, însă în staţiunile din sudul Litoralului, preţurile sunt şi mai mici.

„Avem oferte foarte bune şi pentru zona de sud a litoralului românesc. În Eforie Nord, de exemplu, preţurile sunt mai mult decât accesibile: de la 75 de lei pe noapte pentru o cameră la un hotel de două stele, de la 103 lei pe noapte pentru o cameră într-un hotel de trei stele şi de la 316 lei pe noapte o cameră la patru stele, preţ ce include şi micul dejun. Staţiunea Jupiter, de asemenea, are oferte atractive pentru această perioadă: 135 de lei - camera la un hotel de trei stele, 418 lei pe noapte pentru unităţi de trei stele, cu regim all inclusive şi 187 lei pe noapte/camera la patru stele fără mese incluse”, a declarat pentru „Adevărul” Ştefan Necula, directorul agenţiei de turism „Litoralul Românesc”.

De asemenea, conform aceleiaşi surse, tarife accesibile sunt şi în staţiunile Neptun şi Olimp unde la hotelurile de trei stele preţurile pornesc de la 124 de lei pe noapte, iar la patru stele - de la 355 de lei pe noapte, cu mic dejun.

În plus, se pare că la fel de accesibile sunt în această toamnă şi destinaţiile externe, unde, datorită vremii mai calde, sezonul se închide abia în octombrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net