Autoritățile, despre isteria cumpărăturilor: «Există stocuri pentru toți, dar vă rugăm să fiți cumpătați»

image
S-au luat măsuri speciale la cumpărăturifoto: Click.ro

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România face un apel către toți clienții magazinelor și îndeamnă la cumpătare și chibzuință la cumpărături, Totodată, AMRCR anunță că există stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile altora.

După ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România din cauza pandemiei de coronavirus, românii au început să ia cu asalt magazinele și farmaciile. Click! publică integral mesajul transmis azi de către Asociația Marilor Rețele Comerciale din România:

- Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie.  

- Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

- Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată. 

- Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile. Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depași această situație.

Dar avem nevoie și de ajutorul vostru.

-Vă rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați. Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.

- Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor. Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acestei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
ambasada sua la moscova
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta