Bacalaureat 2015 subiecte Economie:Ce au avut de rezolvat liceenii

Ultima actualizare:
Bacalaureat 2015 Subiecte Economie:Liceeni au avut de rezolvat 3 subiecte
Bacalaureat 2015 Subiecte Economie:Liceeni au avut de rezolvat 3 subiecte

Bacalaureat 2015 subiecte Economie: Vineri (3 iulie) absolvenții clasei a XII-a au susținut proba scrisă, în funcție de profilul și specializarea lor. Elevii au primit subiectele la ora 9.00 și au avut la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea examenului.

Bacalaureat 2015 subiecte Economie: Liceeni au trecut de ultimele emoții, înainte de aflarea rezultatelor. Ei au susținut ultimul examen de BAC 2015.

Cei mai mulți și-au ales Geografia (59.000 de elevi) și Bilogia (68.000 de elevi). În funcție de profilul pe care l-au urmat în liceu, elevii au avut de ales între:

  • Logică - 10.000 elevi
  • Chimie - 8.500 elevi
  • Fizică - 8.500 elevi
  • Informatică - 7.500 elevi
  • Sociologie - 3.500 elevi
  • Psihologie  - 1.500 elevi
  • Economie - 1.500 elevi
  • Filosofie - 800 elevi

Bacalaureat 2015: Cum arată cerințele

Bacalaureat 2015 Subiecte Economie: În prima parte, elevii au avut un test grilă.
Bacalaureat 2015 Subiecte Economie: În prima parte, elevii au avut un test grilă.


    Bacalaureat 2015 Subiecte Economie: În prima parte, elevii au avut un test grilă.foto: adevarul.ro
Bacalaureat 2015 Subiecte Economie: În prima parte, elevii au avut un test grilă.foto: adevarul.ro

Bacalaureat 2015 Subiecte Economie: Ce s-a schimbat în acest an

Lucrările scrise ale candidaţilor  vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care s-a susținut examenul, măsura a fost luată prin ordin de ministru, cu puţin timp înainte de susţinerea probelor.

Potrivit ordinului ministrului Educaţiei în Monitorul Oficial, în sesiunile examenului de bacalaureat din acest an, evaluarea iniţială a lucrărilor scrise ale candidaţilor dintr-un judeţ sau din Bucureşti se realizează în alt judeţ, care va fi stabilit de Comisia Naţională de Bacalaureat.

Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinescurmătoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise. Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de bacalaureat.

Candidaţilor le este interzis să intre în sălile de examen cu rucsacuri, sacoşe, poşete, ghiozdane acestea urmând să fie lăsate în sala de depozitare a obiectelor personale, care a fost stabilită de comisia de bacalaureat. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala stabilită de comisia de bacalaureat nu vor fi primiţi în examen.

De asemenea, candidaţii nu pot intra în sala de examen cu manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Aceştia nu pot avea asupra lor nici telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare ce ar putea permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu persoane din exterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net