Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie

image
Bacalaureat 2015: Subiecte Psihologiefoto: dcnews.ro

Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie. La ora 9.00, liceenii au primit subiectele de examen. La profilul uman, aceștia au avut de ales între materiile Logică, Psihologie, Filosofie, Geografie, Sociologie și Economie. La examenul de Psihologie, elevii au avut de rezolvat trei subiecte, aceasta fiind o probă care respectă structura de până acum a examenelor.

Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie – Pentru ultima probă la bacalaureat 2015, cei care au ales Psihologia dintre materiile Psihologie, Logica, Geografie, Sociologie, Filosofie și Economie, au avut de rezolvat trei subiecte în cadrul examenului. Primul subiect a constat într-o serie de 10 întrebări de tip grilă și a fost notat cu 30 de puncte. Al doilea subiect a fost constituit din analiza unui text dat pe baza a cinci întrebări, punctat, de asemenea, cu 30 de puncte, iar cel de-al treilea subiect are tot cinci cerințe și este notat și el cu 30 de puncte.

Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie: Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

[[{"fid":"660583","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"bacalaureat 2015 subiecte psihologie","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Bacalaureat 2015 subiecte psihologie: Prima pagină","field_subtitle[und][0][value]":"foto: Adevărul"},"type":"media","attributes":{"alt":"bacalaureat 2015 subiecte psihologie","title":"Bacalaureat 2015 subiecte psihologie: Prima pagină","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

[[{"fid":"660585","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"bacalaureat 2015 subiecte psihologie","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie: A doua pagină","field_subtitle[und][0][value]":"foto: Adevărul"},"type":"media","attributes":{"alt":"bacalaureat 2015 subiecte psihologie","title":"Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie: A doua pagină","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie – lucrările candidaților la examenul de maturitate vor fi corectate, începând de anul acesta, în alte județe decât cele în care elevii au dat examenul. Aceștia nu au voie să intre în sala de examen cu telefoane mobile, căști, calculatoare, ghiozdane, poșete, caiete sau manuale. Aceste obiecte vor fi lăsate într-o sală de depozitare, supravegheată de un profesor care îi va ruga pe elevi să semneze o declarație în legătură cu ce au lăsat acolo. Cei care vor refuza să își lase obiectele personale în sala de depozitare nu vor fi primiți în sala de examen. Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie – elevii pot scrie pe foaia de examen numai cu cernală sau pastă albastră, iar schemele și desenele vor fi realizate numai cu creioane cu mină neagră. Greșelile vor fi tăiate cu o singură linie orizontală. Cei care nu respectă aceste cerințe riscă ca lucrarea lor să fie anulată.

Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie: Cele mai amuzante perle

Bacalaureat 2015 subiecte Psihologie. Cele mai amuzante perle la bacalaureat au fost cele de la proba de Limba și Literatura română: „Rolul verbelor la perfect simplu e să ne spună că Ioan Slavici era oltean”, „Care-i e cu cratima ca să nu se confunde cu orașul Carei, de unde am și eu o rudă care se scrie cu literă mare”, și „Arghezi? Cine să-l înțeleagă pe omul ăsta? Sunt sigur că viața lui era tristă pentru că nu avea prieteni cu care să iasă la o bere. D-aia a scris poezii triste” sunt numai câteva din aberațiile pe care le-au scris elevii mai puțin pregătiți pe foaia de examen.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
andrei rosu mihaela bilic png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Annie Ernaux, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Literatura pe 2022 Foto EPA EFE
Serbia Belgrad harta FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna