Bărbat agresat în trafic, în Craiova. Agresorul a coborât din maşină în timpul altercaţiei, autoturismul a intrat într-un semafor

20 ianuarie 2021
article img
Foto Pixabay.com

Un conflict a avut loc, miercuri seară, între doi şoferi din Craiova. Un bărbat de 44 de ani a fost lovit, iar agresorul a coborât din maşină fără a o asigura cu frâna de mână. Autoturismul a intrat într-un semafor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, miercuri seara, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 44 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic în urma unei şicanări în trafic.“În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe strada A.I. Cuza, din Craiova, a avut loc o şicanare în trafic între bărbatul de 44 de ani şi un alt bărbat de 40 de ani, din localitate. Cel din urmă a pătruns pe contrasensul străzii AI Cuza şi a coborât din autoturism pe care l-a lăsat neasigurat cu frana de mână. Autoturismul s-a pus în mişcare lovind un semafor electric amplasat pe strada respectivă. Totodată, bărbatul l-ar fi lovit în zona feţei pe bărbatul de 44 de ani, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. Sursa citată menţionează că la faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova care l-au amendat pe bărbatul de 40 de ani cu 2.175 de lei. De asemenea, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.