B─ârbat din Bucure╚Öti dat disp─ârut, g─âsit f─âr─â suflare pe un c├ómp. Un suspect a fost re╚Ťinut

2 septembrie 2021
politie nu treceti 0 jpeg
foto: Inquam Photos

Un b─ârbat dat disp─ârut dintr-o loca╚Ťie din Sectorul 2 din Bucure╚Öti, unde s-au identificat urme ce p─âreau a fi s├ónge, a fost g─âsit mort, joi, pe un teren viran. B─ârbatul avusese un conflict, ├«n urm─â cu o lun─â, cu un cunoscut, acesta fiind b─ânuit de omor ╚Öi re╚Ťinut.

ÔÇ×A fost efectuat─â cercetarea la fa╚Ťa locului, simultan fiind efectuate Investiga╚Ťii. Din coroborarea tuturor datelor, pe un teren viran a fost descoperit un cadavrul unui b─ârbat , care a fost ridicat ╚Öi transportat la INML ├«n vederea efectu─ârii necropsieiÔÇŁ, au transmis, joi, reprezentan╚Ťii Poli╚Ťiei Capitalei.

Anchetatorii au suspiciunea c─â ├«n urm─â cu aproximativ o lun─â, persoana decedat─â ar fi avut un conflict cu un cunoscut al s─âu, un b─ârbat de 53 de ani, iar acesta l-ar fi lovit ╚Öi ulterior l-ar fi abandonat pe terenul viran, scrie Mediafax. Cel b─ânuit de omor a fost depistat ╚Öi audiat, iar procurorul criminalist a dispus re╚Ťinerea sa.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png