Bogdan Olteanu, înregistrat de denunţător după ce a ieşit de la DNA


    Fostul viceguvernator al BNR a scăpat de arestul preventiv la 1 septembrie
Fostul viceguvernator al BNR a scăpat de arestul preventiv la 1 septembrie

Noi detalii ies la iveală în dosarul lui Bogdan Olteanu. Fostul şef al Camerei Deputaţilor a fost înregistrat pe ascuns de Ionuţ Eftimie, denunţătorul din dosarul lui Vîntu.

Ionuţ Eftimie, locotenentul lui Sorin Ovidiu Vîntu, a purtat tehnică de înregistrare de la DNA şi l-a tras de limbă pe Bogdan Olteanu, care s-a dat astfel de gol, susţin procurorii DNA, potrivit România TV, care a citează informaţii din dosar.

Interceptări dosar Bogdan Olteanu

Ionuţ Eftime: Vîntu urla, ţi-am spus. Că eu eram acolo când a ţipat la ăsta, la Ţurcanu: “Bă, n-ai rezolvat cu Bogdan", nu ştiu ce. "S-a supărat Bogdan pe mine"... chestii de astea. Şi nu eram doar eu acolo, erau încă 3-4.

Bogdan Olteanu: Ăsta era principiul lu' Vîntu, ca să afle lumea cum gândeşte el şi cum manipulează el oamenii împotriva altora! Că aşa făcea el în general!

Potrivit România Tv, Bogdan Olteanu a înregistat chiar şi imediat după ce a ieşit de la DNA.Ionuţ Eftime: Dacă, dacă mai era cineva de faţă când s-au dat banii pentru Liviu Mihaiu. Deci, asta-i prima întrebare. Eu am spus: Dom'le, puţin, da'... Nu m-au luat în seamă.(...)Bogdan Olteanu: E clar că ei... Astea nu se pot scoate din burtă!

Sorin Ovidiu Vîntu: Spune-i aşa prietenului nostru: dată fiind iubirea ce i-o port, vine când vrea el, numai să-mi comunice. Cel mai mult mi-ar conveni după unşpe seara. Cred că şi lui pentru că e drumul liber, ajunge lejer.

Instanţa hotărăşte dacă îi prelungeşte mandatul fostului viceguvernator al BNR

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru luni discutarea prelungirii mandatului de arestare preventivă pentru fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu. La finalul şedinţei de judecată, Bogdan Olteanu a fost scos din sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) şi dus înapoi în Arestul Poliţiei Capitalei, unde este încarcerat din 12 august.

Ce acuzaţii i se aduc lui Olteanu

Bogdan Olteanu este acuzat că, în perioada iulie - noiembrie 2008, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, a solicitat și primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro și sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării. Ulterior, ca urmare a diligențelor depuse de Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu a fost numit la data de 18 septembrie 2008 în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg
crima londra jpg
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg