Bulgaria ridică, de la 1 iunie, restricțiile pentru turiștii români. Nu mai e nevoie de test PCR sau adeverință de vaccinare

Ultima actualizare:

    Hotelierii anunță tarife reduse cu până la 50% pentru turiștii româniFoto: travelplanner.ro
Hotelierii anunță tarife reduse cu până la 50% pentru turiștii româniFoto: travelplanner.ro

Vești bune pentru români! Începând din 1 iunie, Bulgaria ridică restricțiile pentru turiștii din țara noastră, astfel că nu va mai fi nevoie de test PCR sau adeverință de vaccinare. Hotelierii anunță și tarife reduse cu până la 50%.

Turiștii români au parte de vacanțe fără restricții în Bulgaria! Începând cu 1 iunie, românii nu vor mai avea nici o restricție de călătorie în Bulgaria.

Se elimină toate condițiile de intrare, ce au fost valabile până la 27 mai. Doar buletinul sau pașaportul vor fi prezentate la graniță. Nici la întoarcerea în țară nu vor exista restricții, test PCR sau carantinare, pentru că Bulgaria este pe lista verde a României.

După eliminarea restricțiilor în Bulgaria, cererile s-au triplat 

”După ce bulgarii au anunțat că nu mai solicită nici un document românilor la trecerea graniței, în afară de actul de identitate, cererea și interesul s-au triplat. Cele mai solicitate stațiuni au rămas Nisipurile de Aur, Albena și Sunny Beach. Hotelurile au în continuare oferte speciale cu reduceri substanțiale. Românii au primit foarte bine vestea. Ne așteptăm la un val de rezervări în următoarea perioadă. Aș putea spune că în acest an, vacanțele reprezintă cel mai fierbinte subiect de discuție. Observ o efervescență similară celei de după  1989, când românii câștigau libertatea de a călători în străinătate”, subliniază Sebastian Constantinescu, director general Travel Planner.

Sunt reduceri la vacanțe în Bulgaria de până la 50%

În această perioadă, pentru litoralul bulgăresc există multe oferte cu reduceri de 30-40% sau chiar până la 50%. Și asta pentru că turiștii din Occident nu au liber la vacanță, iar bulgarii sunt disperați să ocupe locurile.

Citește și: 

Te-ai vaccinat? Uite ce ţări te primesc în vacanţă!

Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Ce condiții trebuie respectate pentru nunți, botezuri și activități sportive

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net