Bună-i berea românească!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fetele frumoase, berea ieftină şi din belşug, oamenii ospitalieri. Iată ce apreciază cel mai mult străinii care vin în România. Rockerii de la Red Hot Chili Peppers (RHCP), care au susţinut primul concert la noi în ţară, au trăit la maxim prima lor întâlnire cu publicul român.

Ospătari, aduceţi berile, fetelor, zâmbiţi frumos, căci în oraş a sosit Chad Smith, toboşarul trupei Red Hot Chili Peppers! Joi seară, muzicianul şi-a luat impresarul cu el, s-a urcat într-un taxi, şi a poposit în cel mai frecventat loc din Capitală, Centrul Istoric.

Cei doi s-a u plimbat aproape o oră pe străduţele din centru, au luat la „puricat" meniurile şi au fost spectatori de lux ai unei piese de teatru ţinută în stradă. Când li s-a făcut foame, s-au aşezat la o cunoscută terasă, unde au mâncat salată şi au băut bere din belşug.

Toboşarul a acceptat să se fotografieze cu fanii

simeon stalpnicul png

A inspectat cu atenţie meniurile teraselor din oraş

simeon stalpnicul png

Le-a plăcut teribil berea românească, aşa că au comandat câte cinci halbe, pe care le-au ciocnit în cinstea spectacolului pe care aveau să-l facă în ziua următoare. La plecare, Chad a fost asaltat de fanii români, aşa că s-a fotografiat cu ei fără să facă nazuri.

Tot în Centrul Vechi a „aterizat" şi Anthony Kiedis, solistul trupei. După o plimbare scurtă, Anthony s-a oprit şi a vorbit cu un tânăr cu handicap locomotor. De prezenţa lui au încercat să profite şi cerşetorii. O femeie s-a ţinut-scai de solistul RHCP în speranţa că va primi ceva bănet.

Basistul a gustat bucate româneşti la «Jariştea»

Michael „Flea" Balzary, basistul celor de la RHCP, a preferat să ia cina la restaurantul „Jariştea", împreună cu un alt membru al staffului tehnic.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Au fost preluaţi de la hotel de un taxi, care i-a lăsat în faţa localului. Amândoi au comandat preparate româneşti şi, înainte de plecare, se invitau unul pe celălalt să plătească. Ce e, băieţi? A fost scumpă masa?

Solistul, asaltat de admiratori în Centrul Vechi

Anthony Kiedis i-a surprins pe toţi cu îmbrăcămintea pe care a purtat-o în Centrul Istoric: jeanşi negri decoloraţi în genunchi, tricou alb cu inscripţia „Crazy band" („Trupă nebună"), şlapi de plajă şi laba piciorului bandajată.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, Anthony a fost singurul component al trupei care nu s-a dus în oraş cu taxiul, ci cu un autoturism Mercedes.

45.000 de oameni la concert

Primul concert al trupei americane în România a fost aşteptat cu mare nerăbdare de zeci de mii de fani români, mai ales că este primul spectacol programat pe Arena Naţională. 8 Nu mai puţin de 45.000 dintre admiratori au fost norocoşi şi au prins bilete la concert.

Ca să ajungă aici, fanii RHCP au plătit între 130 şi 495 de lei.

Concertul celor de la Red Hot Chili Peppers a fost deschis de trupa britanică AAAK, care îi însoţeşte pe americani în mai toate showurile pe care aceştia le susţin în Europa. Grimus, trupa românească din ce în ce mai populară la noi, a fost selectată de publicul român să cânte şi ea în deschiderea concertului. Componenţii RHCP au fost de acord ca formaţia clujeană să urce pe scenă alături de ei, după ce au ascultat câteva piese trimise special pentru rockerii americani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net