Ce bine se înţelege fiul lui Tăriceanu cu mama vitregă!

Ultima actualizare:

Nunta marelui tenismen Ilie Năstase (67 de ani) cu Brigitte (37 de ani) a strâns la Poiana Braşov o mulţime de vedete, oameni de afaceri şi politicieni. Printre aceştia s-au aflat şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu (61 de ani), împreună cu soţia sa, Loredana (34 de ani), dar şi cu fiul din a patra căsătorie a politicianului, Mihai (10 ani).

Aceştia au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, cu doar câteva ore înainte de petrecere, în timp ce se îndreptau spre hotelul unde au fost cazaţi. Nu numai că erau bine dispuşi, dar se vedea clar că se simt foarte bine împreună. Mai mult, fiul lui Tăriceanu o ţinea strâns de mână pe Loredana, ceea ce înseamnă că cei doi au o relaţie foarte bună. Lucru care, cum bine se observă şi din fotografie, îl face foarte fericit pe Călin Popescu Tăriceanu. Fostul premier nu-şi mai încape în piele de bucurie!

Loredana şi Călin Popescu Tăriceanu au avut petrecerea de nuntă cu doar o săptămână înainte de evenimentul familiei Năstase. Fostul premier şi cea de-a cincea soţie a sa au petrecut până dimineaţă la Palatul Ghika din Bucureşti, unde au avut în jur de 200 de invitaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net