Ce captură! Aveau în mașină peste 84 kg de heroină


    Polițiștii de frontieră au prins doi olandezi care au intrat în România dinspre Ucraina, având în mașină peste 84 de kilograme de heroinăFOTO: Poliția de Frontieră
Polițiștii de frontieră au prins doi olandezi care au intrat în România dinspre Ucraina, având în mașină peste 84 de kilograme de heroinăFOTO: Poliția de Frontieră

Doi olandezi care au intrat în România dinspre Ucraina, având în mașină peste 84 de kilograme de heroină. Cei doi au fost prinși la frontiera Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania.

Au fost vigilenți polițiștii de frontieră. Au prins doi olandezi care au intrat în România dinspre Ucraina, având în mașină peste 84 de kilograme de heroină, scrie hotnews.ro.

Potrivit DIICOT, cei doi cetățeni olandezi au fost reținuți după ce ar fi introdus în România droguri de mare risc, aceștia fiind prinși când au pătruns pe teritoriul României, prin P.T.F. Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania.

În urma unui control, polițiștii de frontieră au descoperit că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porţiunii de şasiu pe suprafaţa cuprinsă zonei locurilor din faţă ale autoturismului, compartiment realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă. 

„În compartimentul special amenajat au fost identificate 167 de pachete ce conțineau cantitatea de 84,3 kg heroină”, arată DIICOT. În cursul zilei de marți, 5 martie, suspecții urmează să fie prezentați Tribunalului Maramureș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, informează aceeași sursă.

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg