Ce sexy iese Udrea la terasă! FOTO EXCLUSIV


    Elena Udrea a atras toate privirile cu rochiţa neagră scurtă şi decoltatăFoto: Mihai Ionescu
Elena Udrea a atras toate privirile cu rochiţa neagră scurtă şi decoltatăFoto: Mihai Ionescu

Vara şi iubirea îi priesc Elenei Udrea la maximum! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta candidată la Preşedinţie pe terasa unui restaurant de lux din Capitală. Blonda de 42 de ani a reuşit din nou să atragă toate privirile.

O rochiţă neagră scurtă, cu decolteu adânc, manichiură de un roz foarte vesel şi o pereche de sandale „gladiator”, argintii, cu barete pe toată gamba. Aceasta este ţinuta pe care Elena Udrea a ales-o în urmă cu câteva zile pentru o ieşire relaxantă la terasă, alături de câţiva amici. Fostul ministru pare mai în formă ca niciodată: foarte bronzată, după ce a mers aproape în fiecare weekend la mare, cu o siluetă de invidiat, corp tonifiat şi zâmbet larg, semn că a lăsat în urmă amintirea celor aproape trei luni de închisoare.

Elena Udrea umblă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată

Din luna mai încoace, de când a revenit acasă, Udrea a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-şi recăpăta forma care a făcut-o celebră printre personajele din politica românească. 

În plus, s-a afişat şi cu noul iubit, semn că a “înflorit” şi pe partea sentimentală. Relaxată, ea a petrecut mai bine de o oră şi jumătate la un restaurant de fiţe din zona Floreasca din Capitală. A discutat afaceri, s-a amuzat, a mâncat o salată şi s-a răsfăţat cu un vin roşu, dar şi cu o băutură acidulată, la care a cerut şi „extra” lămâie. La plecare, Elena „s-a blindat” cu o pereche de ochelari de soare uriaşi, care s-o apere de soarele ucigător al amiezii.

shutterstock 1833215881 jpg
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
autostrada jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg