Ce spune Clotilde Armand după excluderea soţului din USR: "Suntem o familie unită!"

clotilde armand 0 jpeg
Clotilde Armand a fost la un pas să preia șefia Primăriei Sectorului 1 FOTO: Arhiva personală

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora ”echipa de comunicare/campanie” a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros. Declaraţiile l-au costat scump, dar în faţa soţiei el nu şi-a pierdut credibilitatea.

Vicepreşedintele USR Clotilde Armand şi soţul său, Sergiu Moroianu, proaspăt exclus din partid, au publicat un filmuleţ pe Facebook în care afirmă că în ciuda acestor întâmplări, ei sunt o familie unită, care nu se lasă intimidată de nicio greutate.

”Suntem o familie unită, care nu se lasă afectată sau intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum”, precizează Clotilde Armand, potrivit News.ro.

”Eu cred că este o neînţelegere, nu am putut să discutăm cu colegii noştri, s-au grăbit foarte tare (...) Sper că o să avem ocazia să discutăm”, mai spune şi Clotilde Armand.

La rândul său, soţul ei spune: ”Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum scopurile şi interesul USR am sprijinit cauza pentru care el a fost creat”.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunțat sâmbătă că soțul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, membru al comisiei de arbitraj în Uniunea Salvaţi România, a fost exclus din partid, cu votul unanim al conducerii.

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că excluderea soţului ei Sergiu Moroianu din USR este ”o decizie greşită”, spunând că totul a început de la ”o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional”.

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a acuzat echipa de comunicare/campanie a USR că ''a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros''.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
Ana Brnabic FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg