Cele mai interesante mituri despre Blackjack-ul cu dealer live

Ultima actualizare:

Pe cât de complex și plin de acțiune este jocul de Blackjack, pe atât de mulți oameni vorbesc, discută și fac publice anumite păreri despre acest joc, care în final sunt mai adevărate sau mai false. Datorită modului în care jocul evoluează, foarte mulți oameni și-au creat păreri asemănătoare care apoi s-au transformat în mituri ce sunt mai mult sau mai puțin valabile. Iată care sunt cele mai interesante dintre ele:

Nu poți paria la mese pline

Dacă ar fi să ne referim la un cazino fizic de stradă, mesele de blackjack live au locuri limitate în funcție de tipul de joc sau numărul de locuri. Spre deosebire de cazinourile online, Maxbet casino de exemplu, atunci când în cazinoul fizic se ocupă locurile la masă, evident că nu vei mai putea să te așezi la masa de joc. Cu toate acestea, Blackjack-ul online cu dealer live este mai special și oferă o libertate pe care cele fizice cu greu o vor putea oferi vreodată.Și mesele cu dealer live din cazinoul online au locuri limitate. Diferența majoră dintre acestea o face faptul că tu poți paria pe cărțile unui jucător care se află deja așezat la masa de joc. Practic pot fi 5 jucători la masa de joc, dar alți 100 care pariază din spate fără a fi nevoie să se așeze la unul dintre locurile mesei. Totuși este un mic truc și aici. Tu nu vei putea lua decizii în privința cărților.  Iată cum merge defapt acest proces: Tu intri la o masă plină, pariezi 50 RON pe un jucător, iar dacă acesta câștigă, tu vei fi la rândul tău câștigător. Dacă acesta pierde, și tu vei pierde pariul. Practic pariezi pe abilitatea celuilalt jucător de a juca Blackjack.

Blackjack-ul live necesită mize mai mari decât varianta Standard

Pentru a stabili concret care sunt diferențele dintre cele două, ar trebui să ne uităm la toate tipurile de Blackjack disponibile și să vedem care dintre acestea au cele mai mici mize. Cele mai populare tipuri de Blackjack sunt cele live, cele din cazinourile fizice și cele online standard unde algoritmul este cel care face tot jocul. Din toate informațiile noastre, Blackjack-ul din cazinourile fizice este cel mai costisitor.Avantajul pe care îl ai la jocurile de Blackjack online live este că ai atât de multe variante care au primit chiar și denumiti în funcție de pariul minim pe care acestea îl acceptă. Dacă vei juca Lux Blackjack, probabil pariurile vor fi de peste 100 RON, dacă joci Blackjack standard, vei putea chiar să pariezi și 5 RON pe mână. Ideea principală este că trebuie să te informezi înainte. În mod cert, Blackjackul live din online este unul cu mizele cele mai mici, deci am distrus acest mit.

Nu poți juca acest joc gratis precum alte jocuri din cazinouri

Cazinourile online se diferențiază de cele fizice și prin acest lucru, pentru că îți oferă ocazia de a încerca jocuri de slot, jocuri de pariuri și toate celelalte jocuri din ofertă și gratuit pentru a înțelege cum funcționează și care este strategia de joc. Nu poți să încerci Blackjack-ul live gratuit deoarece acel dealer este o persoană reală, plătită pentru a sta la masa de joc alături de jucătorii care vor să parieze bani reali.Totuși, iar aici cazinourile online vin din nou cu un plus pentru jucători, Blackjack-ul online poate fi încercat gratuit în varianta standard. Jocurile controlate de calculator, pot fi încercate gratis. Nu te va opri nimeni. Deci dacă ești un jucător începător și vrei să încerci jocul de Blackjack pentru a înțelege regulile, variantele standard online fără dealeri live pot fi jucate gratuit.

Este mai greu de jucat

Blackjack-ul cu dealer live este mai greu? Este adevărat că într-o comparație directă cu un joc de slot sau de pariu sportiv unde ai tot timpul din lume și nu îți este necesară o atenție constantă asupra jocului, Blackjack-ul cu dealer live te va constrânge pe partea de timp pentru luarea deciziilor. La masa de joc se află și alți jucători care nu pot aștepta minute în șir pentru ca fiecare jucător să își acorde zeci de secunde pentru luarea deciziei.Din acest punct de vedere, Blackjack-ul online cu dealeri live ar putea fi mai greu. Dar timpul alocat pentru fiecare decizie variază între 15 și 20 de secunde, deci nici din acest punct de vedere nu vei avea probleme. Vei observa că o masă de Blackjack cu dealer live este mult mai distractivă și te învață mult mai multe decât una normală.

Poți număra cărțile

Înainte de a decide dacă acesta este un mit sau nu, haide să vedem cum te ajută număratul cărților. Pentru a fi cât de eficient posibilă, strategie număratului de cărți îți crește șansele cu cât numărul de cărți folosite de dealer este mai mare. În cazinourile fizice, dealerul amestecă cărțile când ajunge la 75% din pachetul pe care îl folosește. Astfel, tu ai la dispoziție destul de multe cărți pentru a face cât mai eficientă numărarea.În cazinourile online, lucrurile nu stau la fel. Pentru că echipa de organizare nu poate identifica jucătorii care numără cărți, aceștia au redus procentul la care dealerul amestecă pachetul de cărți. De obicei este de maxim 40%. Astfel, șansele ca strategia ta de numărat să fie ajutătoare scade drastic.Deci mitul conform căruia vei putea număra cărți la Blackjack online este total fals. Vei putea, dar nu te va ajuta.

Concluzie

Miturile care privesc jocurile de Blackjack pornesc din vorbă în vorbă și sunt duse mai departe cu ajutorul coincidențelor oamenilor. De aceea au primit și credibilitate. În realitate, Blackjack-ul cu dealer live online este unul dintre cele mai eficiente moduri de joc, unde ai parte de mize mici, unde nu vei putea număra cărți și unde vei putea participa la mese cu număr infinit de jucători.Nu uita că Blackjack-ul este unul dintre jocurile care necesită și cunoștințe nu doar noroc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net