Cine a pus WC-ul în drum?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoferii care au circulat, marţi după-amiază, pe strada Septimiu Albini din Cluj-Napoca s-au izbit de o toaletă publică ce a apărut, pur şi simplu, în mijlocul şoselei. Imaginea a stârnit râsul trecătorilor.

Şoferii au încetinit, unii au oprit şi chiar au făcut poze. Ba, mai mult, un trecător a verificat dacă toaleta este sau nu ocupată.

La faţa locului a apărut, la un moment, dat şi o patrulă de Poliţie, care a încercat să afle cum anume a ajuns toaleta publică exact în mijlocul drumului. „Investigaţiile" poliţiştilor nu au dat însă roade.

simeon stalpnicul png

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Iulia Perşa, toaleta buclucaşă aparţine societăţii Brantner-Vereş, cea care asigură curăţenia în zona respectivă a oraşului.

„Compania lucrează cu deţinuţi, care mătură străzile. Aceştia poartă după ei şi o toaletă publică, de care au nevoie, firesc, pe parcursul unei zile de muncă", a arătat Iulia Perşa.

Deţinuţii au amplasat toaleta pe locul de parcare al unui locuitor din zonă. Ajuns acasă, acesta s-a înfuriat din cauză că locul său de parcare era ocupat şi a împins toaleta exact în mijlocul drumului.

A durat aproximativ o oră până deţinuţii s-au întors pe strada Septimiu Albini şi şi-au recuperat wc-ul. Se pare că poliţiştii au identificat şoferul nervos că i-a fost ocupată parcarea şi l-au şi amendat pentru gestul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net