Clase moderne amenajate în containere

image
Micuţii sunt încântaţi foto: adevarul.ro

Nu mai puţin de 150 de elevi din Timişoara au început şcoala în containere. Acestea sunt, de fapt, construcţii modulare, care au toate condiţiile necesare pentru educaţie, de la grupuri sanitare şi căldură, până la dotări inteligente.

Lipsa spaţiilor pentru învăţământ, marea problemă a celor mai căutate şcoli din Timişoara, e în curs de rezolvare prin achiziţia acestor construcţii modulare. Liceul Teoretic „Grigore Moisil” şi Şcoala Generală 30 au fost dotate deja cu astfel de containere, astfel încât elevii să poată face ore numai dimineaţa. La Şcoala 30, construcţia a costat 100.000 de euro, la care se adaugă o investiţie de 50.000 de euro pentru mobilier şi dotări.

image
Aşa arată containerele Şcolii 30 din Timişoara

“Avem şase clase modulare inaugurate anul trecut. A fost o soluţie ideală pentru copii”, spune Crina Rusu, director adjunct la Şcoala 30. “Chiar i-am întrebat pe părinţi dacă vor să mutăm copiii în clădire, dar nici nu vor să audă. Dotările sunt ultramoderne, avem tablă smart, videoproiector, laptop, imprimantă, tot ce este nevoie pentru o sală de clasă”, adaugă directoarea pentru adevarul.ro. În această iarnă, la Şcoala Generală nr. 30 vor apărea alte şase clase, tot din containere modulare.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
BeFunky collage (22) jpg
kalaşnikov cu doyua gloante mitraliera foto shutterstock
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg