Claudiu T├órziu, liderul AUR: "Diana ╚śo╚Öoac─â este revocat─â din toate func╚Ťiile din Parlament". Reac╚Ťia senatoarei

image
Claudiu T├órziu: "AUR a exclus-o din r├óndurile sale pe Diana ┼×o┼čoac─â, o revoc─âm din toate func┼úiile din Parlament"Surs─â foto: Arhiv─â personal─â

Liderul grupului parlamentar AUR, Claudiu T├órziu, a anun┼úat luni, ├«n plen, excluderea din partid a senatoarei Diana ┼×o┼čoac─â ┼či revocarea acesteia din func┼úia de pre┼čedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor ┼či din cea de membru al Comisiei juridice.

ÔÇ×Partidul AUR a exclus-o din r├óndurile sale pe doamna Diana ┼×o┼čoac─â, dup─â cum ┼čti┼úi. Prin urmare, o revoc─âm din toate func┼úiile pe care le de┼úine ca membru al grupului AUR, a┼ča ├«nc├ót propunem ca doamna ┼×o┼čoac─â s─â nu mai fac─â parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridic─â din cadrul SenatuluiÔÇŁ, a declarat Claudiu T├órziu, potrivit Adev─ârul.

Locul de pre┼čedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor va fi luat de Rodica Boanc─â, iar cel de membru al Comisiei juridice de Dorin Cristian Mate, a mai transmis Claudiu T├órziu. 

Diana ┼×o┼čoac─â a afirmat c─â a aflat din pres─â de faptul c─â nu mai are sus┼úinerea grupului parlamentar AUR ┼či c─â ar fi fost exclus─â, afirm├ónd c─â nu a fost notificat─â cu privire la aceste aspecte.

ÔÇ×To┼úi juri┼čtii din aceast─â sal─â ┼či to┼úi parlamentarii ┼čtiu c─â exist─â o procedur─â. ├Än primul r├ónd, trebuia s─â fiu notificat─â cu privire la eventuala excludere a mea, unde ar fi trebuit s─â m─â prezint la Partidul AUR pentru a-mi sus┼úine un punct de vedere. P├ón─â la acest moment, nu am fost notificat─â niciodat─â cu privire la excluderea mea, drept pentru care solicit AUR s─â depun─â la BP actele care demonstreaz─â excluderea mea. ├Än┼úeleg c─â singurul avocat pe care l-au avut am fost eu, de asemenea, ├«n┼úeleg ┼či lipsa de preg─âtire juridic─â pe care o au. Trebuia s─â fiu notificat─â ├«n acest sensÔÇŁ, a sus┼úinut ┼×o┼čoac─â.

Claudiu T├órziu i-a transmis acesteia c─â toate procedurile legale au fost ├«ndeplinite. ÔÇ×V─â asigur c─â toate procedurile legale au fost ├«ndeplinite. Partidul AUR a exclus-o pe doamna Diana ┼×o┼čoac─â din r├óndurile sale conform statutului, nu are niciun fel de cale de atac mai departe de at├ót. Partidul va comunica c─âtre grupul parlamentar AUR c─â a scos-o din r├óndurile sale ┼či c─â i-a retras orice sprijin politic. Grupul a f─âcut demersurile necesare c─âtre Biroul permanent ┼či ne afl─âm acum ├«n plen cu schimbarea componen┼úei comisiilorÔÇŁ, a conchis liderul AUR.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg