Clotilde Armand: ”Sunt oficial primarul Sectorului 1. Biroul electoral municipal a respins contestaţiile”

4 octombrie 2020
article img
Clotilde Armand a mai candidat la Primăria sectorului 1 și în 2016

Clotilde Armand a precizat duminică pe Facebook că biroul electoral municipal a respins contestaţiile PSD, iar la Sectorul 1 nu vor fi anulate alegerile şi nici nu vor fi renumărate voturile.

„Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestaţiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile şi nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestaţiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand, duminică pe Facebook. 

Citește și:

Povestea dramatică a lui Clotilde Armand. A supraviețuit unei dureri care ar îngenunchea orice mamă

Surse: nu se renumără voturile le Sectorul 1 și Sectorul 5

Biroul electoral de circumscripţiei a Minicipiului Bucureşti a decis duminică faptul că nu se mai renumără voturile la Sectorul 1 şi Sectorul 5, au declarat surse ale instituţiei, pentru News.ro. Biroul Electoral Central a transmis sâmbătă pentru soluţionare cererile către biroul electoral municipal,. BEM are termen până duminică să decidă, potrivit hotărârii BEC.

Biroul electoral municipal a hotărât să admită contestaţia împotriva deciziei biroului electoral al sectorului 5 de renumărare a voturilor în sectorul 5 cu 11  voturi „pentru” şi patru „împotrivă”. Privind renumărarea voturilor la sector 1, reprezentanţii ALDE, USR, PNL şi PSD au votat pentru renumărare, însă au fost 11 voturi împotriva renumărării, au adăugat sursele citate.

Astfel, şi Cristian Popescu Piedone este primarul Sectorului 5, în urma rezultatelor alegerilor locale. 

Citește și:

De unde își cumpără Clotilde Armand cerceii? Răspunsul incredibil

Clotilde Armand a câștigat Primăria Sectorului 1. Are peste 1.000 de voturi în plus față de Dan Tudorache