Alertă meteo! Clujul inundat în urma unei furtuni violente! Rupere de nori în toată România

Alertă meteo în toată țara! O ploaie puternică a făcut ravagii în Cluj-Napoca aseară, când mai multe cartiere au fost inundate în mai puțin de jumătate de oră de la declanșarea furtunii. Mai multe rețele de canalizare din oraș au cedat. 

rupere nori cluj ploaie centrul orasului inundat 784110 jpg

Orașul Cluj-Napoca a fost luat cu asalt de o furtună violentă care s-a manifestat prin ploi torențiale ce au provocat inundații în mai multe zone. 

Șoferii care au avut ghinionul să se găsească pe artera principală Zorilor s-au confruntat cu probleme mari din cauza căderilor masive de apă și au fost nevoiți să oprească mașinile până la trecerea urgiei. 

Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, a fost inundat complet chiar dacă artera fusese reparată de muncitorii din cadrul Primăriei. Din păcate nimeni nu s-a gândit să reabiliteze și sistemul de scurgere al apelor pluviale. 

Unul dintre șoferi și-a exprimat revolta cu privire la această situație: 

"În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală, după o ploaie de câteva minute. Natura e de vină că ne ia pe nepregătite, nicidecum canalizarea de proastă calitate, nu?", a spus acesta pentru stiridecluj.ro.

Un alt șofer ghinionist a rămas cu mașina la intersecția Observatorului și Calea Turzii, deoarece apa a ajuns la motor și nu a mai putut s-o urnească din loc. 

Cod portocaliu și cod galben de ploi și vijelii în toată țara

Pe teritoriul României, meteorologii au anunțat cod portocaliu și cod galben de ploi și vijelii, iar valorile termice vor scădea dramatic în toată țara. 

În zonele montane și submontane vor avea loc ploi torențiale, iar acumulările de apă vor depăși chiar 60 de litri pe metru pătrat. În unele zone, cantitățile de apă vor ajunge și la 80 de litri pe metru pătrat.

În regiunile unde intră în vigoare codul galben, cantitățile de apă vor fi mai mici, 35 de litri pe metru pătrat, și pe alocuri se vor depăși 50 de litri pe metru pătrat.

În Capitală temperaturile vor fi scăzute pentru această perioadă

În Capitală temperaturile au scăzut destul de mult față de perioada precedentă, iar azi sunt anunțate ploi și descărcări electrice cu intensificări ale vântului. Noaptea va fi destul de friguroasă pentru această perioadă cu valori termice de 16 grade. 

Vineri vremea se va încălzi și temperaturile vor ajunge până la 33 de grade.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg