Copil preluat de Protec┼úia Copilului, dup─â ce o persoan─â a scris pe Facebook c─â vinde usturoi pe strad─â pentru a-┼či lua m├óncare

image
Imagine trist─â cu copilul de 13 aniFoto: News.ro

Un b─âiat a fost preluat de Protec┼úia Copilului Arge┼č dup─â ce o persoan─â a scris pe Facebook c─â vinde usturoi, pe o strad─â din Pite┼čti, "ca s─â ├«┼či ia ceva de m├óncare". El a fost dus ├«ntr-un centru al DGASPC Arge┼č.

Cazul copilului de clasa a ┼časea care vinde usturoi pe strad─â, ├«n municipiul Pite┼čti, st├ónd ├«n frig, a ajuns la cuno┼čtin┼úa autorit─â┼úilor dup─â ce o persoan─â l-a fotografiat pe copil ┼či a scris despre el pe un grup public de Facebook. "El este Ionu┼ú, este pe clasa a 6-a ┼či face ore online, dup─â ce termin─â orele vinde usturoi ca s─â ├«┼či ia ceva de m├óncare. C├ónd l-am v─âzut st├ónd ├«n frig mi s-a rupt sufletul... ┼či i-am oferit o m├ón─â de ajutor, pentru c─â orice lucru mic valoreaz─â mult atunci c├ónd nu ai nimic. Dac─â vre┼úi s─â-l ajuta┼úi ┼či voi, cu orice, ├«l g─âsi┼úi ├«n fata la Rodali (Zona la bere). Mul┼úumesc frumosÔÇŁ, este postarea f─âcut─â de un internaut, al─âturi de o fotografie a copilului.

Reac╚Ťia DASPC Arge┼č

Dup─â ce au citit postarea, cei de la echipa mobil─â din cadrul Serviciului de interven┼úie ├«n situa┼úii de Abuz, Neglijare, Trafic, Migra┼úie, Repatrieri ┼či Telefonul Copilului s-au deplasat la locul indicat ┼či l-au g─âsit pe b─âiat. "Urmare a prezent─ârii acestei situa┼úii, D.G.A.S.P.C. Arge┼č s-a autosesizat ┼či a fost demarat─â procedura de evaluare ini┼úial─â, ├«n conformitate cu prevederile Legii 272/2004, cu modific─ârile ┼či complet─ârile ulterioare privind protec┼úia ┼či promovarea drepturilor copilului. (...) Minorul a fost identificat, preluat ┼či este ├«n siguran┼ú─â ├«n cadrul unui centru din cadrul D.G.A.S.P.C. Arge┼č. Urmeaz─â a fi evaluat─â situa┼úia minorului ┼či vor fi indentificate cele mai bune solu┼úii ├«n vederea respect─ârii interesului superior al copiluluiÔÇŁ, informeaz─â DASPC Arge┼č, ├«ntr-un comunicat dat publicit─â┼úii miercuri.

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png